Vejen til drømmene for 2020 💭 Krops-kærlighed 💕

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du har fået taget fint hul på det nye år og nyder din weekend.

Tip til vejen mod dine drømme
i det nye år
Eftersom det er januar, og mange mennesker i denne måned ofte er klar på at lægge stærkt ud i bestræbelserne efter nye drømme, planer og mål, så har jeg i denne uge skrevet en artikel det dette. I ugens artikel kan du derfor finde tips til, hvordan du på kærligste vis gør rejsen mod dine drømme og nye ændringer i dit liv behagelig. Artiklen byder bl.a. på råd til, hvordan du åbner op og øger dine chancer for at finde en kæreste og kommer også ind på manifestering.

Læs artiklen nuDating og fysik

I forlængelse af gode råd til januars temaer kan du i denne uge desuden finde lidt tanker om kropsidealer og et kærligt indspark omkring vores forhold til kroppen i brevkassen. I denne uge har jeg nemlig modtaget et spørgsmål om, hvordan man finder en kæreste, når man er tyk. Den klassiske januar-kliche omkring slankekuren lever i bedste velgående, men det samme gør mange menneskers problematiske forhold til deres krop. Nuvel, der er da nogle gange, hvor vi med rette skal ændre vores vaner – men det er netop, det vi skal; ændre en vane. Læs hvordan du kan øge din tiltrækningskraft og undlade at se din krop som et problem i brevkassen.Læs indlægget herEn hilsen, der er værd at dele

Jeg vil desuden også lige dele en fin lille meddelelse, der landede i min indbakke kort før jul. Der var nemlig en læser, som ville sende en julehilsen til resten af sine med-datere på dating.dk. Jeg kunne desværre ikke nå at få beskeden med i nyhedsbrevet inden eller lige efter jul, men jeg synes, det er sådan en fin tanke. Læs den her:

"Jeg vil ønske alle herinde på Dating.dk en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vær positiv og glæd jer selvom det ikke endnu er lykkes for dig at finde den, du søger. Julen er en glædens tid, uanset hvilken tro vi har. Det handler om at komme hinanden ved, og sådan skulle det også være resten af årets dage." Mand 64.

Hvor er det bare en fin opfordring! Det er så vigtigt, at vi er gode ved hinanden på dette site. Kærligheden starter efter alt her, og hvor har denne mand bare ret, når han skriver, at det handler om at komme hinanden ved – i julen og resten af årets dage.Du kan altid komme til mig

Du er som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen, hvis du har brug for et råd eller noget mere belysning på en kærligheds-situation. Meddelelser som dette modtager jeg, som du kan se, også gerne, ligesom det er skønt, når jeg modtager forslag til emner på artikler. Er der noget, jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde kærligheden i dit liv, så siger du altså bare til via en e-mail i brevkassen.

Spørg mig her

Fortsat rigtig god søndag

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand