Online dating 💕 Hvad kan vi gøre bedre? 💭

Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag. Vi er nu på uge 3 i det nye år, og jeg håber, du er godt på vej mod dine drømme.

Udvid din horisont
i jagten på en kæreste


Eftersom du modtager dette nyhedsbrev, så tænker jeg, at en af dine drømme er at finde en kæreste. Vi lever en tid, hvor vi kan styre mange ting selv og dermed aktivt tage del i, at skabe det vi ønsker os. Noget der giver os denne indflydelse, er, at vi i dag har adgang til så mange informationer, vi kunne drømme om. Men information er ikke nødvendigvis det samme som visdom, og der er ofte meget information at komme igennem, for at komme til noget, der er relevant.For at hjælpe dig i din drøm om at finde kærligheden har jeg i denne uge gjort det let for dig. Du kan nemlig i denne uge finde en artikel med anbefalinger til podcasts, jeg tror, vil gavne dig i din søgen efter en kæreste. Jeg har fokuseret på at finde nogle mennesker, der har forskellige ekspertise områder, men fælles for dem er, at de vil give dig noget, der forhåbentligt kan udvide din horisont og lære dig ting, som er nyttige på din jagt efter en kæreste. Om ikke andet så vil de i hvert fald helt sikkert give dig stof til samtaleemner, du kan tage op på fremtidige dates.

LÆS ARTIKLEN NUPsykiske problemer vs. kærlighed

I denne uge har jeg i øvrigt også skrevet en lille roman til dig - eller, det har jeg gjort lidt i fællesskab med en 33-årig mand, der skrev ind til brevkassen efter et godt råd. Manden har forskellige udfordringer, der gør, at han finder det særligt vanskeligt for ham at finde en kæreste, og så er han desuden gået ret så kold på online dating. Læs hvorfor jeg skriver, at online dating ikke er totalt tidsspilde i brevkasseindlægget. Du kan desuden også læse om, hvorfor det ikke er skidt at være introvert, og hvordan det på ingen måde umuliggøre at finde en kæreste i indlægget.LÆS INDLÆGGET HERHar du et ønske?
Skriv til mig i brevkassen


Du kender mig efterhånden, med al det stof jeg skriver her, der og alle vegne omkring dit kærlighedsliv. Derfor ved du garanteret også, at jeg som altid er interesseret i at gøre det bedre. Har du derfor ris eller ros, så send det endelig tilbage til mig. Dog kunne jeg godt tænke mig at udvide denne forespørgsel lidt, da det vil være rigtig godt at vide, om der mon er nogle ting, du godt kunne tænke dig tilføjet, ændret eller fjernet på sitet generelt. Do send it my way, og jeg skal sørge for at bringe det videre. Anything for at hjælpe dit kærlighedsliv på vej!
Skriv til mig i brevkassen hvis du har brug for et specifikt råd, skriv til mig hvis der er et emne, du ønsker behandlet i en artikel, eller skriv til mig, hvis der er noget, du ville ønske det modsatte køn vidste, eller blev bedre til i forhold, så jeg kan flette det ind i mine tips og råd. Jeg elsker som altid at få post fra mine dating.dk brugere, og vi bliver kun bedre, hvis vi hjælper hinanden.

Skriv et brev til mig her

Fortsat god weekend.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand