Blokeringer til kærlighed 💔 Tips: kom over din eks

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du nyder din weekend.

Vi er nu næsten færdig med januar måned, og jeg håber, du føler, du har fået en god start på dette år.
For januar har jeg, som nævnt, valgt emnet evolution, og derfor kan du igen i denne uge læse en artikel, der giver hjælp til udvikling af dig selv med henblik på dit kærlighedsliv.

Blokeringer for kærlighedDet er vigtigt at vide, hvad man ønsker sig i sit liv, men på samme tid er det vigtigt at blive opmærksom på de blokeringer, man eventuelt måtte have, som kan forhindre én i at få sine ønsker opfyldt. Af denne grund har jeg skrevet en artikel, der berører nogle af de gængse blokeringer, mange har, som forhindrer dem i at finde kærligheden. Blokeringer kan ofte blive opløst ved at blive sig bevidst om, at de er der, så der er rent faktisk en mulighed for, at du kan slippe af med nogle af dine blokeringer ved blot at læse artiklen.

Er du interesseret i en dybere kærlighed, og i en lettere tur til ‘lover-ville’, så finder du artiklen herunder.

Læs artiklen nuHvordan kommer man over sin eks?

For mange handler januar om at få en frisk start. Én måde at gøre det på, er ved at komme ud af et forhold. Det kan dog være smertefuldt, det her med at komme ovenpå igen efter et forhold slutter, så hvad kan man gøre for at komme over en eks? Det spørgsmål besvarer jeg i brevkassen i denne uge.Anette er nemlig lige kommet ud af hendes første forhold og har det svært med det. Er du i samme position som Anette, hvor du lige er blevet single igen, eller går du stadig og tænker på din ekskæreste, så kunne dette indlæg være for dig. Der er jo desværre ikke nogen udløbsdato på hjertesorg, og det kan tage lang tid at komme videre, men måske et skiftet perspektiv, kan hjælpe dig til endeligt at give slip? Find ud af det i mit svar til Anette.

Læs indlægget nuHar du problemer med kærligheden?

Som du forhåbentligt efterhånden ved, så står jeg som altid på spring, og klar til at hjælpe dig i jagten efter den store kærlighed. Det har dog været lidt tyndt med henvendelser i den seneste uge, hvilket jo på den ene side er godt, men på den anden side gør det sværere for mig at hjælpe. Jeg vil derfor bare lige sige, at du helt sikkert ikke skal holde dig tilbage, hvis du går og gemmer på et spørgsmål; enten til en udfordrende situation eller til et emne generelt.

Skriv til mig her

Endeligt vil jeg bare lige sige tak til jer, der kom med feedback til sitet generelt. Jeg bringer det videre, kan I tro, og hører gerne fra flere, hvis du har opfordringer til hjemmesiden eller sidder med ris eller ros omkring sitet. Vi vil altid gerne forbedre os og gøre det lettere at finde kærligheden.

Fortsat god søndag til dig.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand