En måned i kærlighedens tegn ❤️

Dating.dk logo
Hej

Velkommen til februar måned, som jo særligt er kærlighedens måned ♥

I alle relationer i vores liv har vi evnen til enten at skabe mere eller mindre kærlighed ud fra den måde, vi vælger at handle på. Når nu dette er den måned på året med mest fokus på kærlighed, så kunne det være passende at forsøge at maksimere kærligheden i din sfære, tænker jeg. En let måde at gøre dette, er ved at spørge dig selv: “Hvordan kan jeg ‘hælde’ lidt kærlighed på denne situation?” Dette gælder hvad enten du er i en situation, der omhandler dine kollegaer, din familie, dine venner eller andre, og er typisk særlig effektiv, hvis vi er lidt frustrerede over noget.Ærlighed og kærlighed
går hånd i håndDet her med at være kærlig kom i øvrigt op i denne uges brevkasse indlæg. Her blev jeg nemlig kontaktet af en kvinde, der gerne ville have et godt råd til, hvad man skal gøre, når man har været på date, og alligevel ikke er interesseret. Læs i brevkassen hvordan jeg opfordrede hende til at skabe mere kærlighed i denne situation.

Læs brevet herInvitation fra singlelivet

Noget andet jeg i denne uge har sat fokus på, er, de invitationer det at være single medfører. Når vi er i et parforhold, inviteres vi til særlige ting, som er anderledes fra de invitationer, der er åbne for os, når vi er single. Mange af os er vokset op med at favorisere livet i et parforhold, og har som følge deraf den overbevisning, at det er forkert ikke at have en kæreste - særligt når man kommer over en vis alder. Mange gange har vi derfor så travlt med at komme ind i et forhold, at vi misser en fantastisk tid, der kunne udvikle os helt vanvittigt, mens vi er single.Det kan være fantastisk at være single, men det kan også være svært. Er du lidt udfordret på din livsglæde og gejst omkring ikke at have en kæreste, eller er du meget meget ivrig efter at finde din næste kæreste, så er denne artikel for dig. Den er letlæst og ret vigtig, så jeg vil opfordre dig til at læse den.

Læs indlægget nuHar du brug for råd?

Jeg glæder mig fortsat til at høre fra dig, hvis du har ønske om vejledning til en særlig situation, eller hvis du brænder inde med et emne, du gerne vil have, jeg skriver en artikel om. Intet spørgsmål er for dumt, for stort eller for småt.

Fortsat god weekend og masser af kærlig energi til dig.

Skriv til mig her

De bedste hilsner,
Mai

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand