Selvafslørende dating 💕 Tips til at bryde gamle tankemønstre

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du nyder din weekend og er kommet godt ind i februar måned. Mon du stadig holder fast i dine nytårsforsætter eller den evolution, du satte gang i for en måned siden? Hvis ikke, kunne det være, der var noget godt for dig at hente i følgende artikel fra sidste måned.

LÆS ARTIKLEN NUKontroller din usikkerhedVi har naturligvis også noget nyt indhold til dig i denne uge. Hvis du oplever, du løber panden mod en mur og ikke opnår de resultater, du ønsker i dit kærlighedsliv eller i et andet livsområde, kan det være, denne uges artikel, kan hjælpe dig. Heri kan du nemlig læse om, hvilke måder du, gennem dating, kan udvikle dig på, hvilket kan bruges i resten af dit liv.

LÆS ARTIKLEN NUAldersdiskrimination?
Bryd ud af dine dårlige tankemønstreI denne uge er der naturligvis også nyt i brevkassen. Her kan du læse om en 64-årig mand, der har meldt sig ud af Dating.dk ved slutningen af denne måned, da han oplever at kvinder på hans alder, kun søger mænd, der er 10-20 år yngre. Manden, Tommy, mener Dating.dk er useriøst. Læs mit svar til Tommy i brevkassen.

LÆS INDLÆGGET NU

Jeg blev faktisk så glad for, at Tommy skrev til mig og synes jo, det er en interessant oplevelse, han har haft. Mon du har oplevet noget lignende eller går med nogle andre frustrationer? Så hører jeg også meget gerne fra dig.

Der er mange måder, vi kan tilgå dating på, og der kan være mange udfordringer, når vi leder efter kærligheden. Det skulle dog gerne være en fornøjelig oplevelse, at møde nye mennesker og at åbne sig for kærligheden, så hvis der er noget, du synes hæmmer dig i at føle glæde, mens du leder efter en kæreste, så må du meget gerne tage kontakt.

SKRIV TIL MIG HERSelvransagelse?

Kunne du bruge lidt inspiration til lidt selvransagelse denne uge, kan du i øvrigt overveje spørgsmålet:

Hvad er kærlighed for mig og hvordan mærker jeg den?

Gå eventuelt en tur og overvej dit svar på et tidspunkt hvor (næsten) forårssolen titter frem. Når først du kender svaret på dette, kan du nemlig lettere finde kærligheden, da du ved, hvordan den føles, og hvor du skal lede.

Fortsat god weekend til dig.

De bedste hilsner,
Mai

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere

Brevkassen

FĂĄ gode rĂĄd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Ă…bningstider

Opret en profil pĂĄ bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand