Få mere selvtillid 💕 Nyt i brevkassen

Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag. Blot en uge mere, og så er vi igennem vinteren!

Det er altid ret skønt, når naturen igen bliver grøn, dagene længere og solens stråler varmere. Mon du har særlige ting, du ser frem til, nu hvor vi går denne skønne årstid i møde? Det kan være, du har lyst til at overveje, om der er ting i dit liv, du har ladet fryse til is, som måske trænger til at blive tøet op?

Det kan også være, der er områder, hvor du har lyst til at udvide dine kompetencer. Nye kompetencer gør os ofte mere interessante, men det skaber mange gange også mere selvtillid. Netop disse to ting har jeg skrevet en artikel om i denne uge, for man kan nemlig sige at Kompetence + Selvtillid = Kæreste. Om ikke andet vil de to tilsammen i hvert fald øge sandsynligheden for at finde og beholde kærligheden.Opbyg mere selvtillid
– og bliv selvsikker når du dater!For mange mennesker gælder det, at vi er blevet undervist i en million ting siden vi blev født, men kærlighed og flirt er ikke en af dem. Dette betyder, vi selv må finde frem til, hvad vi kan gøre, for at få vores hjertes udkårne til at falde for os. Dette kan dog godt være lidt svært. I denne uges artikel får du derfor råd til, hvordan du kan udvikle dine kompetencer, når det kommer til dating. Derudover kan du også læse om, hvorfor det ligeledes er vigtigt at have selvtillid, samt hvordan selvtillid er opbygget i tre lag.

Jeg er overbevist om, at denne artikel vil hjælpe dig til at blive bedre til dating såvel som i andre områder af dit liv. Jeg vil derfor opfordre dig til at læse artiklen.

Læs artikelDating som tidsfordriv?Der er selvfølgelig også et nyt råd at hente i denne uges brevkasse. Her har jeg svaret en 54-årig kvinde, som har bedt om råd til at holde op med at finde og skrive med mænd, der virker som om, de blot bruger hende som tidsfordriv. Bruger mænd virkelig dating som tidsfordriv? (Hvis du er en mand, og du gør, så hører jeg gerne fra dig med en forklaring på hvorfor, da dette gør mig nysgerrig.) Og hvis man oplever, at man bruges som tidsfordriv, hvad kan man så selv gøre for få fut i samtalen? Læs mine råd til provinspigen i brevkassen.

Læs indlægget herSkriv til mig i brevkassenStår du selv med en kompliceret dating eller kærligheds situation, som kunne bruge lidt alternativ belysning, så skriv endelig til mig i brevkassen. Jeg får mange gange spørgsmål med det samme tema, og her prøver jeg så ofte som muligt at skabe en artikel til emnet. Har du et mere generelt emne, du ønsker behandlet, så rækker du naturligvis også bare ud.

Skriv til mig her

Vi håber, du nyder din sidste vinter-weekend i denne omgang.

De bedste hilsner,
Mai

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand