Vær åben for kærligheden 💕 Et godt råd om tillid

Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag. Jeg håber, du nyder din single tilværelse, mens du glæder dig til at finde en kæreste (hvis ikke, så er denne artikel måske for dig).

For at hjælpe dig til at være så åben for kærligheden som muligt, kan du i denne uges artikel finde en opfordring til en lille forårsrengøring. Om end det måske også kunne være fint, så handler denne artikel dog ikke så meget om at rydde op i dit hjem, men snarere om at gøre din tankegang klar til kærlighed.Vær åben for kærlighedenLæs om hvad du kan gøre for at rydde ud i dit tanke-sæt, så du er bedre rustet til at date og lære nye mennesker at kende. Går vi rundt med begrænsende overbevisninger, eller tvivler vi på os selv, er det nemlig meget sværere at finde en skøn partner.

Læs artiklen
Et godt råd om tillid

I brevkassen har jeg fået en henvendelse fra en kvinde på 53, der gerne ville have et råd omkring tillid. Kvinden har nemlig oplevet, at hun flere gange er stødt på mænd, der ønskede et kortvarigt forhold, mens hun selv var interesseret i et fast forhold. Hvordan kan man i en online dating verden forblive tillidsfuld, når man lærer nye mennesker at kende, til trods for at man ikke kan være sikker på, at man har de samme intentioner?Læs svaret herSkriv til mig i brevkassen

Skulle du have brug for et råd eller noget mere belysning på en kærligheds-situation, er du som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen. Ligeledes er jeg også altid interesseret i at høre, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde kærligheden i dit liv, så min indbakke er altid åben.

Fortsat god weekend til dig.

Skriv til mig her


De bedste hilsner,
Mai

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand