Få bedre selvværd 💕 - undgå at få kolde fødder

Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag.

Hold op for en uge, vi har haft i Danmark. Offentlige instanser er lukket, vi befinder os på højeste alarmberedskab og vi skal alle være forsigtige med at gå ud. Det kan være, du er et af de mennesker, der er kommet i karantæne og må forskanse dig fra andre i et par uger. Det kan også være, du har fået fri fra arbejde, og nu har lidt ekstra tid derhjemme for at passe ekstra godt på dig selv.
Jeg tænker, at begge dele fremhæver, hvor heldige vi er at leve i et land, der passer så godt på os, ligesom det fremhæver, hvor heldige vi normalt er, at have den frihed vi har. Man ved som bekendt ikke, hvad man har, før man mister det - og forhåbentligt kan denne krise, være med til at vise os, hvad vi rent faktisk har. Et land fyldt med kærlighed og frihed til at vælge.Sådan bakker du sig selv op
til et bedre selvværdDet er så let at glemme, at vi altid har et valg, og at der er mulighed for at ændre kurs, hvis noget i vores liv ikke er, som vi ønsker det. Har vi i længere tid siddet fast i et mønster, kan det dog være, vi har glemt, der er alternativer. Dette kan særligt påvirke os i vores relationer, så hvis du oplever, du ofte støder på den samme situation, når du dater, kan det være denne uges artikel er for dig. Læs artiklen og blive klogere på, hvordan du kan skabe et bedre selvværd, så du kan bryde mønstre i dit liv, som holder dig fanget.

Læs artiklen
Undgå at få kolde fødder før en date

En person, der godt kunne tænke sig at bryde et mønster, er Dorthe, som i denne uge har skrevet ind i brevkassen. Hun oplever, at hun ofte bliver så nervøs, før hun første gang skal møde en ny person, hun godt kan li’, at hun melder afbud før daten. Enten dagen eller en time før hun skal i frakken. Læs denne uges spørgsmål og svar i brevkassen. Jeg tænker, det vil være særlig godt for dig, hvis du har tendens til at blive meget nervøs før en date.Læs brevetHar du brug for et godt råd?

Du er som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen, hvis du har brug for et råd eller noget mere belysning på en kærligheds-situation. Er der noget, jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde kærligheden i dit liv, så siger du altså bare til via en email i brevkassen.

Jeg håber, du tager den næste introverte tid som en kærlig velsignelse, hvor du har lidt ekstra tid til at vise dig selv og dine kære rigtig meget kærlighed.

Skriv til mig her


De bedste hilsner,
Mai

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand