Sådan dater du i disse tider 💕

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, at du holder hovedet og humøret højt, om end dette på mange måder er en udfordrende tid.

Det er så smukt at opleve, hvordan vi har et land, der passer godt på os og hvordan fællesskabet selv i adskillelse stærkt består. Men på samme tid kan det dog være rigtig svært at være single i denne periode. Ensomhedsfølelsen kan blive ekstra stor, og det kan virkelig fremhæve vores ønske om at finde en kæreste.Hvordan forholder vi os til dating
i denne specielle tid?Hvis du oplever svære følelser som ensomhed, eller hvis du synes, at det er udfordrende at date i disse tider, så er der hjælp at hente i denne uges artikel, som omhandler disse emner. Hvis du har behov for et lille løft og inspiration til dating. Husk desuden også at brevkassen og debatten altid er åben - selv hvis du ikke har et spørgsmål, men blot ønsker lidt kontakt.

Læs denne uges artikel
Er det forsent at begynde at date
i en alder af 50 år?

I denne uge er der naturligvis også nyt i brevkassen, hvor du kan læse en henvendelse fra Kurt, der skriver ind og spørger, om det er for sent at begynde at lede efter sin første kæreste i en alder af 50. Læs hele svaret og find ud af hvordan det faktisk kan være en fordel, hvis man aldrig har haft en kæreste i brevkassen.Læs brevet herHar du brug for et godt råd?

Du er som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen, hvis du har brug for et råd eller noget mere belysning på en kærlighedssituation. Er der noget, jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde kærligheden i dit liv, så siger du bare til via en e-mail i brevkassen.

Jeg håber, du rækker ud, hvis du har brug for støtte, og ønsker dig en rigtig smuk uge i fordybelsens tegn.


De bedste hilsner,
Mai

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand