Kærligheden i en foranderlig tid 💕

Dating.dk
Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag.

Jeg håber, at du så småt har vænnet dig lidt til samfundssituationen i øjeblikket, og er begyndt at omfavne en lidt alternativ hverdag i denne tid. Forandring kan tit være lidt skræmmende og svært i begyndelsen - særligt fordi vi ofte foretrækker at forblive i vores comfort zone. Dog kan forandringer også være en stor velsignelse og en smuk invitation til udvikling - hvis vi er åbne.Kærligheden i en foranderlig tidHvis du ønsker lidt input eller inspiration til, hvordan du kan skabe mere kærlighed og ro, når vores verden forandres - hvad end ændringerne er kollektive eller individuelle - så er denne uges artikel måske noget for dig. Heri finder du nemlig tips og råd, som kan hjælpe dig til et optimistisk livsperspektiv og større rummelighed, når ting ændrer sig. Dette kan bl.a. komme dig til gode i dit kærlighedsliv såvel som i din dagligdag. Du finder denne uges artikel.

LÆS ARTIKLEN
Tid til ro og selvrefleksion

For mange af os, er hverdagen lige nu vendt fuldstændigt på hovedet. Vi kan ikke være så sociale, som vi måske plejer at være. En usikker periode for os alle, men også en tid, som inviterer til mere ro og selvrefleksion. En tid som bl.a. kan åbne op for mere omhu i forhold til vores onlinedating indsats. Er din profil mon færdigudfyldt, eller kunne den trænge til en kærlig hånd? Trænger den fx til et friskt profilbillede eller en spændende, original profiltekst? I denne uge kan du også læse det nye indlæg i brevkassen, hvor 53-årlige Kirsten, netop undrer sig over, hvorfor mange mænd ikke udfylder deres profiler helt, og spørger til, om hun forventer for meget, eller mon har misforstået ‘gamet’.Læs mit bud på hvad årsagen til, at nogle mennesker undlader at udfylde deres profiler, kan være i indlægget i brevkassen I svaret finder du også mit råd til Kirsten omkring, hvad hun kan gøre for at øge sine chancer for at finde kærligheden.

LÆS BREVETInspiration til datinglivet

Jeg hører som altid gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig input eller inspiration omkring en specifik kærlighedssituation, eller hvis du ønsker råd til dit datingliv generelt. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at skrive ind med et emne, som du gerne vil have, at jeg skriver en artikel om. Jeg modtager også gerne ris og ros. Kun når du siger til, kan jeg hjælpe bedst muligt.

Husk også, at vi kan holde hinanden med selskab, søge støtte og sparre med hinanden i Debatten.

De bedste hilsner,
Mai

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...