Oprigtig vs. afhængig kærlighed 💕 nyt i brevkassen

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, at du nyder din weekend og foråret, som stille og roligt er begyndt at springe ud.

Eftersom vi stadig befinder os i en situation, hvor vi er meget hver for sig, betyder det at vi ser færre mennesker, og at vi måske ses mere intenst med de samme få. Det har fået mig til at tænke på, hvad ægte kærlighed er. I denne uge kan du derfor læse en artikel, som omhandler oprigtig vs. afhængig kærlighed.Oprigtig vs. afhængig kærlighedBekymring og velmenende meninger kommer ofte fra et godt sted, men er de nu også et udtryk for oprigtig kærlighed? Hvordan kan vi skelne mellem kærlighed, som er nærende og sund, og kærlighed, som er manipulerende og usund? Find svaret på dette i denne uges artikel og på hvordan du sikrer dig at finde en partner, som giver dig ægte kærlighed.

LÆS ARTIKLEN
Nyt i brevkassen: dilemma

I brevkassen i denne uge, præsenterer 66-årige Bjarne et dilemma, hvor han ikke ved, hvad han skal gøre. Den kvinde som han ser, ønsker nemlig at de blot skal ses to gange om ugen, mens Bjarne selv længes efter at være i et mere fast forhold. Læs mit bud på hvilke overvejelser han bør gøre sig, inden han handler, og find ud af hvorfor man altid bør vælge sig selv, før man vælger en kæreste, i brevkassen her

LÆS BREVET HER
Inspiration til datinglivetHar du brug for et råd, eller belysning på en kærligheds-situation, så er du som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen. Jeg er også altid interesseret i at høre, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde kærligheden i dit liv - min indbakke er altid åben.

SKRIV TIL MIG HER


De bedste hilsner,
Mai

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand