Sådan håndterer du en afvisning 💕

Dating.dk logo
Hej

Glædelig påske.

For de fleste af os bliver påsken formentlig anderledes i år, end den plejer at være. Danmark er lukket ned, der er forsamlingsforbud, påskefrokoster er aflyst, og mange af os sidder hjemme. Jeg håber derfor at denne uges artikel og brevkassespørgsmål kan give dig en hyggelig læsestund, så tiden måske føles knap så lang, hvis dette er tilfældet.Sådan håndterer du en afvisningUgens artikel handler om, hvordan man på elegant vis håndterer en afvisning, og hvordan en afvisning faktisk kan berige ens liv. Læs artiklen og bliv klogere på hvordan du kan udskifte følelsen af magtesløshed med en følelse af optimisme og værdighed, når nogen vælger dig fra, lukker en romantisk relation, eller undlader at svare på dine beskeder.

LÆS ARTIKLENLuksus-problem

I Brevkassen kan du i denne uge finde råd til at kommunikere dine grænser, mens du samtidigt fastholder andres interesse. Her svarer jeg nemlig på et spørgsmål fra en 50årig kvinde, som føler at de mænd som henvender sig til hende, for hurtigt bliver for seksuelle i deres tilnærmelser.GÅ TIL BREVKASSENTip til kærligheden

Hvis du ønsker råd om en kærlighedssituation, er du altid velkommen til at skrive til mig i Brevkassen. Jeg skriver også gerne artikler om særlige emner, som du ønsker mere belysning på.

SKRIV TIL MIG HER

Vi håber at du får en rigtig dejlig påske.

De bedste hilsner,
Mai

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand