Skab den første kontakt 💕 Få ham til at åbne op

Dating.dk logo
Hej

Glædelig søndag. Jeg håber at du har haft en fin og kort arbejdsuge efter en dejlig påske med masser af chokoladeæg og afslapning i naturen.

I tråd med at Danmark forsigtigt åbner op igen, kan du i denne uge læse en artikel om, hvordan vi som mennesker kan åbne op. De fleste mennesker kan have svært ved at åbne op og være sårbare, og ofte kan det være ekstra udfordrende for mænd at være åbne og dele deres følelser.Sådan får du ham til at åbne opHvis du er en kvinde, som drømmer om at være i et forhold med en mand, der tør fortælle dig hvordan han har det, er denne artikel for dig. Heri får du nemlig råd til, hvad du kan gøre for at hjælpe en mand til at åbne sig for dig. Er du en mand, og kunne du godt tænke dig at udtrykke dig mere frit rent følelsesmæssigt, er der garanteret også gode ting for dig at hente ved at læse indlægget.

LÆS ARTIKLENHvordan skaber man den første kontakt til en kvinde?

I Brevkassen i denne uge, kan du læse henvendelsen fra Kasper på 32, som gerne vil have råd om, hvad man skal skrive til en kvinde, når man kontakter hende første gang. Kasper synes at det er svært, især fordi han er en stille fyr der aldrig har været god til snak eller drama. Få råd til hvordan du skaber den første kontakt til en kvinde i det nye indlæg i Brevkassen.GÅ TIL BREVKASSENTip til kærligheden

Du er som altid velkommen til at skrive ind med spørgsmål eller specifikke ønsker til kommende artiklers emner.

SKRIV TIL MIG HER


Jeg ønsker dig en dejlig søndag og skønne datingoplevelser.
Kærlige hilsner Mai

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand