Sommer-kærlighed ☀️ 💕

Dating.dk logo
Hej


Vi håber, du nyder din weekend og din sommer. Mange ting er lysere og virker lettere om sommeren – dagene er længere, så det føles som om, vi har mere tid, og mange oplever mere energi som følge heraf. I denne uge har jeg i en artikel sat fokus på at lade dig selv ride på denne sommerbølge. Ofte har vi så mange ting, vi skal nå, og går så målrettet efter de ting, vi ønsker os, at vi let glemmer at bruge tid på ting, der bare føles godt. Men nogle gange er det bedste vi kan gøre, er at slappe af, planlægge mindre, og lytte til, hvordan vi har det. Det samme gælder i jagten på kærligheden.

Læs derfor denne uges artikel og bliv klogere på hvordan du kan tiltrække mere kærlighed i dit liv ved at flyde lidt med strømmen og blot gøre ting, der føles godt.

Læs artiklen her
Få en bedre forståelse for det modsatte køn

I denne uge modtog jeg i øvrigt et par henvendelser i brevkassen fra kvinder, der var trætte af sidste uges råd, omkring hvordan man tackler en kvinde. Jeg kan godt forstå, det er frustrerende at få indhold, man ikke føler, er relevant for én, men jeg forsøger så vidt muligt at tilpasse indholdet, så det er en balance, der tilgodeser begge køn. Nogle gange giver jeg råd, der henvender sig mere til kvinder, andre gange mest til mænd, og så er der indhold, der hjælper begge køn.

Jeg tænker, der er vigtigt stof til eftertanke i det indhold, jeg skaber – selv hvis det pågældende råd er mere mindet til det modsatte køn – så jeg vil opfordre dig til at læse indholdet alligevel. Ved at forstå hvordan vi fremstår for det modsatte køn, kan vi nemlig lære at udtrykke os bedre og dermed blive bedre til at bygge broer snarere end skabe kløfter i de nye forhold, vi går ind i. Hvis ikke du vil bruge din tid på at læse indhold, der uddanner det modsatte køn, er det selvfølgelig også helt okay – men så håber jeg, du bærer over med, at det indhold jeg skaber, ikke altid vil være fokuseret på dit køn.Brevkassen:
Vi er begyndt at date igen – hvad skal jeg gøre?Denne uges brevkasse indlæg handler om ekskærester. Måske du har oplevet, at en ekskæreste rækker ud efter dig igen efter en pause? Særligt hvis man stadig er interesseret i personen, kan det være svært at vide, hvad man skal gøre. Det var præcis den situation, Louise stod i – så hop over på sitet og læs med hvis du kunne bruge lidt inspiration på dette område.

Læs indlægget herDel din mening – både ris og ros

Jeg elsker at modtage jeres emails – uanset om det er ris eller ros – så bliv endelig ved med at skrive til mig på brevkasse@dating.dk. Og stil også hellere end gerne krav til det indhold, jeg skaber til jer. Kun når du spørger om hjælp og har specifikke ønsker til emner, du ønsker behandlet, kan jeg hjælpe dig bedst muligt i dit kærlighedsliv.

Skriv til Mai

De kærligste hilsner,
Dating.dk


Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand