Parforhold og tilknytning 💕 Hvorfor skiftede han mening?

Dating.dk logo
Hej

Forhåbentligt tilbringer du lige nu din søndag på den dejligste måde, du ved. Dagene bliver kortere og koldere, og det kan være sin sag at omstille sig fra den lyse til den mørke sæson. Vær derfor god ved dig selv. Find en morgenrutine du godt kan li’, så du gør det lettere for dig selv at komme op – selv når dagene bliver endnu kortere.

Og husk nu at få prioriteret de ting i dit liv, som betyder noget for dig. Book billetter til koncerten, du gerne vil til – så du har noget at se frem til. Lav en aftale med en god ven, du ikke har set i et stykke tid. Få dig selv møvet ind i den lokale motionsklub... skab så meget værdi du kan i dit liv, mens du har det.Afhængighed er ikke forbudt i et forhold
– de tre former for relationel tilknytning
Hvis du kunne tænke dig lidt læsning, der får dig til at tænke lidt over måder, vi danner relationer på, så har jeg i denne uge skrevet en interessant artikel. Den handler om, hvordan der er tre forskellige typer af tilknytningsmønstre, og artiklen vil hjælpe dig til ikke blot at forstå din egen adfærd i et forhold; men også hjælpe dig til at kunne analysere hvilken type den person, du dater, er. Artiklen hjælper dig desuden til at forstå hvilken type, der ville være god for dig at danne par med, og ligeledes hvem du bør styre udenom.

Læs artiklen her

Manden var alligevel ikke klar. Hvorfor?

I denne uge handler brevkassen om, hvordan man kan få det til at give mening, når en mand, der først har virket oprigtigt interesseret og investeret i relationen, så pludselig skifter mening. Det gør naturligvis ondt, når vi bliver skuffede, og man kan let føle sig snydt. Men er det nu også bare en undskyldning, han har givet, eller er der sandhed i mandens måde at prioritere på? En anden ting du kan finde i indlægget, handler om, hvorvidt kvinden kunne have gjort noget anderledes for at få et andet resultat. Jeg synes, mit svar er relevant for begge køn, så giv dig selv 5 minutter og hop over på sitet for at lære en ting eller to.

Læs indlægget nuFå svar på de svære spørgsmål

Husk som altid at jeg står klar med gode råd og gerne behandler emner via artikler, hvis der er noget, du føler, du mangler overblik over. Bliv derfor endelig ved med at skrive til mig på brevkasse@dating.dk, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med. Det er ikke altid let at finde kærligheden, men vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre til at skabe gode oplevelser, mens vi søger.

Skriv til Mai nu

Jeg håber, du hidtil har haft den bedste weekend, og at du får en god start på din uge i morgen.

De bedste hilsner,
Mai

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand