Godt nytår 💕 Øg din tiltrækningskraft

Dating.dk
Dating.dk logo
Hej

Rigtig godt nytår! Forhåbentlig er du kommet smukt ind i det og er nu klar til et nyt årti fyldt med kærlighed og andre ting, du drømmer om. Herunder kan du bl.a. læse mere om, hvordan du kan øge din tiltrækningskraft i det nye år.

Tiltrækningsformel
- komponenter til vedvarende kærlighed
Et nyt år er typisk et tidspunkt, hvor mange fokuserer på, hvad de gerne vil tiltrække mere af i deres liv. Om end jeg som nævnt i seneste nyhedsbrev tror mere på at fokusere på evolution snarere end nytårsforsætter (hvilket du kan få tips til her), så er det her med tiltrækning ret vigtigt, når man søger en kæreste. Af denne grund kan du i denne uge læse artiklen ‘Tiltrækningsformel – komponenter til vedvarende kærlighed’. Heri kan du nemlig læse mere om, hvad der skal til for at opleve større tiltrækningskraft.

Læs nuHvordan skal jeg tolke hans signaler?I tråd med tiltrækning og den dynamik der mange gange opstår, når vi søger en partner, kan du i denne uge læse et indlæg i brevkassen. Her har jeg fået et spørgsmål fra en kvinde, der ikke helt kan finde ud af, om ham den skønne mand, hun ser, nu også er så interesseret, som han giver udtryk for. Jeg kan naturligvis ikke fortælle, hvad der foregår i denne mands hjerte og hoved. Men jeg kan rådgive omkring, hvad hun kan gøre for at forblive tro mod sig selv og samtidigt give kærligheden en chance, på en måde hvor hun mindsker chancerne for at blive såret og øger chancerne for, at flirten bliver til et forhold.

Læs indlægget herHold dig ikke tilbage

Du er som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen, hvis du har brug for et råd eller noget mere belysning på en kærligheds-situation. Jeg modtager også gerne opfordringer til emner på artikler, hvis der er noget, du kunne tænke dig her så skriv endelig, hvis der er noget, jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde mere kærlighed i det nye år.

Skriv nu

De bedste hilsner,
Mai

Væggen

Følg med i de mange spændende samtaler på Væggen.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere

Artikler

Læs vore mange spændende artikler.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...