Fejr kærligheden hver dag 💕 Gift mand søger kæreste

Dating.dk logo
Hej

Forhåbentlig nyder du lige nu en dejlig mandag - måske endda ovenpå en skøn vinterferie?

Ferie er som oftest et friskt pust, men det kan også være svært, hvis alle andre omkring én er i par, og man har svært ved at finde en ven at tage på ferie eller gøre andre ting med. Hvis du oplever ting i single tilværelsen, der enten er udfordrende, eller som fungerer virkelig godt for dig, så er det nye sted på hjemmesiden 'debatten' det perfekte sted at dele det! Her kan vi hjælpe hinanden og blive forbundet på en ny måde. Hvis ikke du allerede har tjekket stedet ud, så gør lige det.

BESØG DEBATTEN HERValentine's Day
Fejr kærligheden hver dag!1: Jeg synes, det er så fint, at der er en dag på året, hvor vi virkelig fejrer kærligheden - men i virkeligheden burde vi fejre kærligheden hver dag! Hvis du gør dette, øger du helt sikkert chancerne for at finde en skøn kæreste.

2: Jeg får ofte emails fra medlemmer, der er frustreret over, at der ikke bliver givet svar efter en date, eller at de oplever at blive ghosted. Det kan virke ulogisk, men måden hvorpå vi vælger at lukke et forhold eller en flirt, er i virkeligheden en kæmpe stor mulighed for at skabe en god situation fyldt med kærlighed og selvudvikling, hvis vi gør det på en god måde. Altså kan vi gennem denne situation skabe meget mere kærlighed - endda på et dybere niveau.

Jeg kan godt forstå, det kan være skræmmende at skulle afvise et andet menneske, men der ligger en stor invitation til at vise både den anden person og os selv kærlighed, når vi ikke længere føler for en romance. Jeg tror, dette site bliver endnu mere smukt og fyldt med kærlighed, hvis vi netop bliver bedre til at afvise hinanden, når relationen ikke er rigtig. Derfor kan du læse mere om, hvordan du gør det i denne uges artikel.

LÆS ARTIKLEN HERGift mand søger kæreste...
Læs Mais gode råd i brevkassenI denne uge er der naturligvis også nyt i brevkassen. I kommer ofte med nogle interessante henvendelser, og spørgsmålene i denne kærligheds-uge var bestemt ikke nogen undtagelse. Her modtog jeg nemlig bl.a. en email fra en gift mand, der søger en kæreste ved siden af sit ægteskab, idet hans hustru er syg, og nogle af hans behov derfor ikke bliver mødt. Dette er en øm situation at stå i - så hvordan finder man en kæreste, når man allerede er i et forhold, og bør man nu også gøre det? Læs mit svar på hans spørgsmål.

LÆS INDLÆGGET NU

Jeg er som tidligere ofte nævnt fjollet med at modtage spørgsmål og opfordringer til emner, I ønsker behandlet, så har du noget på hjerte, er du altid mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden. Jeg kan kun guide bedst muligt, hvis du giver udtryk for, hvad der vil være en hjælp, så skriv endelig en gang for meget end en gang for lidt.

SKRIV TIL MIG HER


De bedste hilsner,
Mai

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere

Tips

Læs vores tips til Dating og din profil.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand