Bliv bedre til at elske 💕 Skal manden skrive først?

Dating.dk logo
Hej

Glædelig første forårsdag!Forår er typisk et fantastisk tidspunkt til fornyelse, og hvis du kunne bruge lidt af det, så er der i denne uge inspiration at hente i den seneste artikel. Vi kan altid udvikle os og blive bedre til ting, men hvornår var sidste gang, du overvejede, hvor god du er til at elske og vise kærlighed? Når vi leder efter en ny kæreste, er det ret så relevant at tænke over og måske endda øve sig i at blive bedre til. Derfor kan du i denne uge finde råd til at blive bedre til at elske.

Læs artiklen

Er det altid manden, der skal skrive først?

Vi udvikler os og inspireres naturligvis også, når vi hører om andre menneskers kærlighedsliv. Derfor kunne det være, det ville være givende for dig at vende snuden mod brevkassen. I denne uge kan du læse om en 64-årig mand, der spørger, om det altid skal være manden, der skriver først, og om man virkelig bør lægge alle sine æg i én kurv, når det kommer til dating. Han er særligt frustreret over, mange kvinders tilgang til dating, hvor de kun ser en enkelt person ad gangen. Læs mit svar i brevkassen og bliv lidt klogere på, hvad jeg anbefaler, man kan gøre for at connecte med en skøn kvinde.Læs brevet herHar du brug for et godt råd?

Du er som altid mere end velkommen til at skrive til mig i brevkassen, hvis du har brug for et råd eller noget mere belysning på en kærligheds-situation. Er der noget, jeg kan gøre for at hjælpe dig til at finde kærligheden i dit liv, så siger du altså bare til via en email i brevkassen

Må du få en rigtig god start på dit forår.

Skriv til mig her


De bedste hilsner,
Mai

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Bliv klogere

Vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste.

Læs mere

Horoskoper

Se dit horoskop for denne uge.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand