Oliver Bjerrehuus møder Anne fra Dating.dk

Fotografen og jeg sidder med de store smil på, for endelige skal vi møde sukkerhapsen Oliver Bjerrehuus, der får de fleste pigers tænder til at løbe så meget i vand, som var han slagterens bedste stykke velhængte kød.
Meget kan man sige om den erfarne model, men han formår at gøre sin entre, så den ikke står hen i glemslen. Han ankommer let forpustet en halv time for sent, og undskylder med, at det var svært at finde en parkeringsplads i indre by. Fotografen og jeg har med det samme glemt de nedbidte negle og de mange nervøse tanker, for når Oliver smiler, så står tiden stille, og man opsluges af de smukke øjne og de hvide perfekte tænder.


MØDET

Stedet er Café Sommersko i city, og vi har fået lov til at sidde ovenpå helt alene, så vi har godten for os selv. Han slænger sig i den sorte læderstol og er klar til at gå i gang, efter en formiddag, hvor han har hængt ud i sommerhuset i Tisvildeleje. Han har taget en morgendukkert, efter han har kravlet ned af de 150 trappetrin med hovedet først. Det er én eller anden konkurrence, de har kørende ham og gutterne, og med det drengerøvssmil, der flashes ofte og gerne, så kommer det ikke bag på én, at det ikke er en konkurrence om at læse flest seriøse aviser, men at der tvært imod er gang i de fysiske aktiviteter.


KÆRLIGHED

Oliver har haft et rigtig og godt liv, som har været fyldt med lamsebamser, og som han selv udtrykker det, så har han været vant til at tænke med dolken. Men nu er den unge smukke 25- årige Gunnvør kommet ind i hans hjerte, og nu er det slut med det vilde liv. Oliver kan simpelthen ikke lade være med at være sammen med hende, og det er lige netop sådan hans definition på kærlighed er. Når man ikke kan lade være, så rammer hammeren, og man er klar til kærligheden. Kærligheden er helt elementær i Olivers liv. Han har stor kærlighed til sine venner, kæreste og familie, og kærligheden til sønnen Oscar er ubetinget, og de smukke øjne glimter som de fineste ædelstene, når talen falder på ham: -"Oscar har lært mig at blive voksen. Han skal virkelig have en god og ansvarsfuld far, så det gør jeg alt for at leve op til", siger superfaderen og alvoren er ikke til at tage fejl af. Oliver vil virkelig gøre alt for den lille bandit, der denne sommer har lært at springe fra sommerhustaget og ned på en hoppepude.


KÆRLIGHEDENS FARVE ER IKKE RØD

Kærligheden har i Olivers liv mange farver. Den er både lyserød, som symboliserer begæret og forfængeligheden, hvilket der har været meget af i hans liv. Kærligheden er også grøn, og det symboliserer livet og at kærligheden er elementær, og til sidst det gule, som er det eventyrlige og det magiske. Og der er ingen tvivl om, at der har været meget eventyr og magi i den berejste models liv.


DRØMMEPIGEN

Pigen, der får Olivers hjerte til at banke ekstra hurtigt, skal vigtigst af alt have en dejligt og varmt hjerte, så behøver hun ikke nødvendigvis have mål som en supermodel. "Men dejlige bryster og en god røv skader jo ikke", griner han. Drømmekvinden er meget selvstændig, hvilket er en nødvendighed, hvis man vil dele et liv med en fyr, der rejser mange dage, selv om han efterhånden kun går efter de gode opgaver. Han har ikke tid til småtteriet længere, fordi han vil have tid til sønnen, musikken, som fylder meget i hans liv og faktisk begynder han på HF midt i august.


DATINGPROFIL

Selv om Oliver har en kæreste, som han er meget glad for, så var han frisk på at give et bud på, hvordan hans profil på dating skulle lyde. Og kære læser, hvis øjnene er sarte, så læs ikke videre:
Flot ung viril fyr i sin bedste alder søger sexgal killing til misbrug på sengekanten med efterfølgende morgenmad.

Selve profilen, fortalte jeg ham, egner sig ikke til Dating.dk, men jeg lovede ham, at hvis han bliver single, så skulle jeg nok hjælpe ham med at udforme en proper én af slagsen. (Og kære læser det er ikke med en skummel bagtanke, jeg tilbød dette)

Som kæreste er Oliver meget uberegnende, sød og rigtig god til at komme for sent, hvilket ikke overrasker jeres troligt udsendte.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand