Oliver Bjerrehuus møder Anne fra Dating.dk - del 2

OLIVER SØELEFANT

På spørgsmålet om, hvilket dyr han dater som, svarer han meget prompte en søelefant. Jeg fik min hyldeblomst galt i halsen, for en søelefant er jo meget kluntet, og bestemt ikke atletisk som mit billede af ham er. Men forklaringen følger: -"Søelefanterne vogter over 40 - 50 hunner i yngleperioden og har været på dem alle, og den tanke kan jeg godt forholde mig til", storgriner han.

Ellers er han i sin datingstrategi meget impulsiv og går direkte efter kvindens strube. Han har klart fokus på sit mål, og lader sig ikke slå af hesten på grund af en simpel afvisning. Han ved, hvad han vil vores kære Oliver.


KYSSER EKSPLOSIVT

Nu ville jeg jo gerne kunne dokumentere, hvordan Oliver kysser, men han var lidt fedtet med det, så jeg måtte tage til takke med hans forklaringer om de forbudte kys.
-"Hvis mit kys var en frugt, så ville det være som et granatæble, hvor der er en masse perler, der mærkes eksplosivt i munden".


DATING TIPS

Oliver har været med i ungdomsprogrammet Hjerteflimmer, hvor han fik en pokal for at opfinde mandetrappen. Det er en trappe alle kvinder skal op af, hvor de skal nå at træde på en masse mænd, inden de er klar til den store kærlighed. Mændene og kvinderne gør hinanden en tjeneste, fordi de på vej op af trappen ruster hinanden til den store kærlighed. Derfor skal kærligheden i begyndelsen ikke gøres så personlig, for man skal først finde ud af om, man er et trin på trappen eller om målet er nået. Derfor skal man bruge udelukkelsesmetoden og være åben over for kvinder i stedet for at se sig blind på én kvinde. Kærligheden skal bygges op, et forhold det sker mellem to personer som begge er åbne for ikke at kunne lade være.

Oliver mener, man skal forholde sig kritisk til sin kommende partner, fordi alle har krav på lykken, og det er ikke nødvendigvis altid den kønneste pige, der giver lykken.

Vores hyggelige samtale afsluttes med et kram og et kindkys, og kære læsere jeg lover jer, min kind er ikke blevet vasket siden ;)

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand