Vi er nyforelskede!

Det var en helt almindelig fredag aften sammen med min søn, kusine og hendes søn. En fredag aften, som mange af mine fredag aftener havde været de sidste 5,5 år.

Den aften skulle vise sig at være helt anderledes. En helt speciel aften, hvor 2 søgende sjæle skulle finde kærligheden. En aften, hvor 2 ville finde ro. Som så mange aftener, loggede jeg lige på Dating.dk - og så lå der et brev fra Anders. Egentlig lidt kort, jeg havde skrevet med Anders før. Men da jeg havde havde mødt én som jeg datede lidt, var de små breve fra Anders ikke andet end hyggelige. Dette lille brev, spurgte han til, hvordan det så gik. Men eftersom jeg jo sad hjemme denne fredag aften, synes jeg jo ikke min date gik fantastisk så vi chattede frem og tilbage en lille time.

Vi kunne begge mærke en helt utrolig hudløs åbenhed i vores chat. Undervejs i vores chat fik vi begge mere og mere lyst til at mødes og se hinanden ansigt til ansigt fremfor alene på skærmen.

Vi fandt ud af at vi boede i samme by og for at det ikke skulle være løgn, i samme bydel - ganske tæt på hinanden.

Min kusine sagde til mig: 'Så tag da ud og mød ham!'. Det gav et sug i maven, men jeg bestemte mig alligevel for at gøre det.

Så efter en times chat aftalte vi at jeg ville tage hjem til Anders. Vi var begge meget spændte. Da han åbnede døren tænkte jeg bare 'Waowww... - han ser sku dejlig ud!'

Han bød på en øl og vi satte os - han i hans kontor stol, og jeg i hans sofa.... Der var intet akavet og vi fortsatte den hudløse ærlige snak som vi havde haft på chatten. Vi var begge helt blæst bag over fordi vi begge kunne tåle virkeligheden, og sandheden. Vi kom helt utroligt tæt på kort tid. Og det vi ville med et forhold passede bare som hånd i handske.

Nu har vi været sammen i 1,5 måned. Vi ved bare i vores hjerter, at vi har fundet hjem, ro og sikkerheden i hinanden. Vores lykke og fremtid er gjort. Tak til Dating.dk - Vi ses minimum 4 gange om ugen, Kærligheden vokser bare dag for dag. Og det virker bare helt forkert, at være adskilt. Min søn Sebastian og Anders kommer bare så godt ud af den sammen. Følgetong om baby og meget mere kommer helt sikkert.

Mange hilsener fra
Anders og Tanja

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...