Det er så dejligt at være både voksen og ny-forelsket

Kære Dating. Jeg havde jo hørt meget om dating og om hvor længe folk kunne lede, så selvom jeg næsten lige var blevet skilt, tænkte jeg, at jeg villeforsøge mig, da jeg ikke trivedes med at være alene.

Ret hurtigt så jeg billedet af Erik der sad der og smilede og så så sød ud. Jeg skrev til ham, men hans svar var at han skrev med en anden. Men heldigvis vendte han tilbage, da han fandt ud af det ikke førte til noget.

Vi skrev sammen et par dage, både på datings chat og på sms og da vi kun boede 20km fra hinanden blev vi ret hurtigt enige om at mødes. Det gjorde vi så - en torsdag aften. På et temmelig listigt værtshus faktisk, men det var et sted vi begge kunne finde... Og så kørte smsérne ellers mellem Fredericia og Kolding den halve nat.

Dagen efter var der 80ér-koncert i Vejle og jeg var heldig at skaffe en ekstra billet fra en kollega, der var blevet syg. Vi var kun lige kommet ind til koncerten og havde hørt et enkelt nummer da vi kyssede første gang...... Og det har vi gjort rigtig meget siden.

Nu er vi sammen så meget som muligt med alle vores unger på kryds og tværs. En dag på vores ferie her i sommers sagde Erik pludselig at han gerne ville invitere mig ud af spise... Og tænk... Så havde han husket at vi den dag havde været kærester i 9 måneder. Som tiden dog flyver.

Vi nyder hinanden som ingen af os tidligere har nydt en kæreste. Det er bare så super dejligt. Allerede på dating var vi det perfekte match, for mig er Erik også blevet det perfekte "catch". Det er så dejligt at være både voksen og ny-forelsket. Vi er blevet en ret stor familie. Til sammen har vi 6 dejlige børn, hund, kat, kanin, hest og ja en skildpadde.

Erik havde været på dating.dk i 10mdr.
Jeg var der kun 1 md så havde jeg fundet det jeg kom efter.

Tak kære Dating.dk - uden jer havde jeg aldrig mødt min Erik.
Kimie og Erik

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...