Det perfekte match

Vi havde egentligt snakket sammen før, men det var først, da vi så hinanden på Dating.dk, at det begyndte at slå gnister.

Det hele startede med at vi var et 'perfekt match' på Dating.dk og efter at vi begge havde trykket 'interesseret' tog det virkeligt fat. Efter et par beskeder frem og tilbage var første date aftalt.
Egentligt var vi begge ret skeptiske omkring vores første møde, da vi begge gik med tanken om at det nok gik som det plejede - nemlig at den ene ville brænde den anden af og omvendt.

Da vi havde mødt hinanden på en fantastisk første date, som varede i hele 3 dage, hvor vi ikke kunne slippe hinanden, havde vi fundet ud af at vi havde en masse fælles bekendte. Efter en forlænget weekend i København blev vi kærester og samtidig lagde vi de første planer om at flytte sammen.

Et år senere blev vi gift på en dejlig varm sommerdag og vi er efterfølgende blevet velsignet med en dejlig sund og rask lille dreng. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi skal have flere børn, og at vi skal være sammen til evig tid.

Var det ikke for Dating.dk havde vi aldrig mødt hinanden. Kæmpe stort tak fordi I førte os sammen.

Hilsen
Morten & Sarah Sofie

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...