Århuspigen mødte vestjyden på Dating.dk

Min kommende mand og jeg mødte hinanden på Dating.dk i efteråret 2011

Jeg har længe haft en for sjov profil på Dating.dk og var egentlig bare der inde for, at fordrive tiden og havde egentlig ikke i sinde, at finde mig en kæreste. Men syntes nu, at det var hyggeligt med lidt opmærksomhed og nogen, at skrive med, når der ikke var noget godt i tv.

En aften mens jeg var på arbejde, fik jeg et brev fra en ung herre, som lige ved første øjekast egentlig ikke rigtigt sagde mig så meget både fordi han var en del yngre end jeg, men også fordi han boede 2 timers kørsel fra mig. Trods mange afvisninger og meget skriven frem og tilbage, bøjede jeg mig alligevel for den søde unge mand bag alle de mange ihærdige breve i en længere periode. Jeg var nu alligevel blevet lidt nysgerrig.

Allerede på vores første date, var jeg fuldstændig solgt og kemien var der lige med det samme!
Efter de første par dates sværmede sommerfuglene rundt i maven lige så snart der kom en besked fra ham og omvendt. Alle de fantastiske mange følelser jeg havde inde i mig var gengældt. Og året efter vores første date rykkede jeg mine teltpæle op og flyttede over 150km væk fra alt hvad jeg nogenside havde kendt. Heldigvis ikke forgæves - d. 10-03-13 friede han til mig i solnedgangens skær. Det var så romantisk og perfekt!

Brylluppet bliver holdt i Rom til september 2013 og vi glæder som helt vildt til at blive gift. Selvom vi har været sammen i to år er vi stadig helt nyforelskede og lykkelige.

Hvis ikke det havde været for Dating.dk, havde vi aldrig fundet hinanden - vi kommer fra to forskellige verdener og ville aldrig have mødt hinanden ellers.

Mange lykkelige hilsner
Stine og Ricki

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...