Pludselig bor vi sammen, er gift og har en lille søn på vej

I oktober 2010 falder jeg over Mikkels profil og synes han virker ret spændende, men der stod ikke særlig meget i hans profil, så jeg besluttede at trykke på "interesseret"-knappen og så måtte han kontakte mig, hvis han også var interesseret.

Der gik ikke længe før der var en besked i min indbakke med teksten:
"(trommelyd), du er hermed videre til næste runde", og jeg tænkte først weeeird og endte vist bare med at svare "øh, hvad mener du?". Det viste sig så at være en del af hans humor og charme, som jeg siden hen har lært og elsker.

Den samtale udviklede sig til endnu flere, og inden længe inviterede han mig på date. Det var en barriere for os begge to at skulle møde en person fra nettet første gang, som vi ikke kendte bedre end fra vores beskeder og enkelt telefonsamtale. Men vi tog alligevel chancen!

Og så gik det stærkt - året efter flyttede vi sammen og nu er vi gift og venter vores første barn til januar 2014.

Selvom det godt kan lyde som en kliche, har vi begge flere gange nævnt, at vi formodentlig aldrig ville have mødtes, hvis ikke det havde været på Dating.dk. Både arbejdsmæssigt og vennemæssigt begav vi os i ret forskellige verdner, men det viste sig, at vi havde alt det vigtigste til fælles.

Vi vil for altid være Dating.dk taknemmlige for at have givet os muligheden for at mødes vores "the one" og vil klart anbefale andre at tage chancen ligesom os.

Nygifte hilsner fra
Mikkel & Aida

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...