Havde tidligere været på Dating.dk, så vidste at det var en super god side!

Efter 2-3- års single liv, besluttede jeg mig for at oprette en profil på Dating.dk, da jeg blev mere og mere bevidst om, at ingen ville banke på min dør og tilbyde sig, som min kommende kæreste, hvis ikke jeg selv gjorde noget.

Efter 14 dage så jeg billedet af Dan, der havde trykket interesseret. Han var tilbagelænet, med et vidunderligt smil og øjne der brændte igennem skærmen. Så trykkede jeg skam også interesseret og ikke længe efter, begyndte vi at chatte sammen.
Jeg var lige flyttet til Randers, for at læse til Stats.Autoriseret Fodterapeut og ikke længe efter var vi godt igang med at date. Vores første date foregik ved Redfall byporten i Randers, som jeg også har fået i gave efterfølgende i porcelæn.
Det viste sig hurtigt, at Dan havde mange af de egenskaber jeg eftersøgte og lige pludselig var jeg en del af hans og hans lille søns liv. De boede i Silkeborg, men der blev hyppigt pendlet frem og tilbage. Dans familie tog også godt imod mig og de har vist også fået tilgivet mig, at jeg tog deres søn " fra dem ". Vi endte nemlig med at flytte til Sønderjylland, hvor jeg fik job.
Tør slet ikke at tænke på, hvordan mit liv ville være i dag, hvis ikke jeg havde meldt mig ind i denne virtuelle dating verden, han er mit et og alt. Det er nu snart 4 år siden og kærligheden blomstrer stadig, nu mangler vi bare lidt småfolk og bling bling ring og leve lykkeligt til vores dages ende. Kliche? Ja måske, men kan stærkt anbefale det, “for kærligheden starter her”

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...