Den første date varede 84 timer...

Vi vil bare dele vores succes historie med jer og sige tak. Jeg har nu slettet min profil på dating.dk – for jeg har fundet lykken takket være jer. Vi havde ikke været på andre dates via Dating.dk – men vi havde begge skrevet sammen med andre på Dating.

Hej Dating,

Den 1. januar 2016, får jeg et match som er en pige jeg havde et kort men intens forhold til for 10 år siden. Vi har ikke set hinanden eller talt sammen i 9 år.

Jeg kigger forbi hendes profil, men er meget i tvivl om jeg skal skrive til hende. Heldigvis ser hun at jeg har kigget på hendes profil og hun tager den første kontakt.

Fra den første besked, var det som om det var ugen inden, at vi sidst havde snakket sammen. Vi skrev lynhurtigt et par hunerede beskeder til hinanden den første dag.

Dagen efter skrev vi også sammen hele dagen og snakkede i telefon et par timer. Ingen pinlige pauser – bare en følelse af noget velkendt og trygt.

Vi mødtes om torsdagen d. 7. januar, hos mig. Den første date varede 84 timer (til mandag morgen) – så må vel siges at være godkendt. Vi var oppe det meste af natten. Snakkede om hvad der var sket for 10 år siden da vi sidst var kærester, hvad der var sket i de 9 år siden vi havde set hinanden sidst, hvad vores ønsker og drømme var for fremtiden. Vi fandt ud af at vi havde mange af de samme ønsker og drømme.

Daten sluttede for os begge med en følelse, at vi var det rigtige sted, men en følelse af tryghed, kærlighed og at det her kunne være det helt rigtige – og noget der kunne udvikle sig til noget fantastisk, i mange år frem i tiden.

Vi snakker og skriver sammen hver eneste dag – vi bor 100 km fra hinanden. Vi ses kun hver fredag til mandag. Men snakker allerede om, hvordan vi indenfor en overskuelig fremtid kan lave ændringer, så vi kan være sammen hver dag.
Vi er begge enige om at havde det ikke været for at Dating.dk havde matches os – og man kan se hvem der har besøgt ens profil, så ville vi aldrig have fået kontakt til hinanden igen.

Så det takker vi Dating.dk for og vi synes at i skulle have vores succeshistorie med på vejen.
Endnu engang stor tak til jer – uden jeres match, er jeg sikkert på at vi aldrig ville have fået kontakt igen.

Mvh
Heidi og Jesper

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...