Bruger du Mais nye datingtips? ❤️ Se de mest populære

Dating.dk logo
Hej

Vi håber, du har det dejligt, og at du er ved at være klar til sommeren.
I foråret har vi sørget for, at der er masser af nyt indhold på Dating.dk, der kan hjælpe dig i dit kærlighedsliv. Der er nye artikler og videoer, der lærer dig omkring kvindelige og maskuline energier, så det bliver lettere for dig at forstå og kommunikere med det modsatte køn. Du kan også få svar på dine svære spørgsmål i brevkassen, hvor jeg har søgt at svare på de mest gængse problemstillinger, men også er gået i dybden med at belyse, hvad der foregår i specifikke situationer.

Her i nyhedsbrevet finder du de mest populære råd, som vi har delt ud af.

Se alle artikler her
Få mere success på dine dates

Måske synes du, at du har helt styr på det med at date, men ikke desto mindre vil vi opfordre dig til at lure lidt på sitet, og se om der er en ting eller to, der kunne inspirere eller gøre dig endnu bedre til at nyde dit singleliv. Hvis du f.eks. kunne tænke dig at blive bedre til at date eller oplever, at den første date ofte driller, så kan du kaste et blik på disse tre populære artikler:

Tips til at blive klar til den famøse første date
Sådan bliver du bedre til at flirte
Bliv bedre til at flirte med disse 5 steps


Bliv bedre til at invitere ud og håndtere afslag

Hvis du allerede har helt styr på det med at date, men stadigvæk oplever, at det er svært at tage sig mod til at invitere en person ud, så kan du evt. læse dette brevkasseindlæg. Heri får du nemlig specifikke tips til, hvordan du inviterer en person ud.

Det kan også være, du oplever, at afvisninger eller manglende svar lidt tager modet fra dig, og hvis dette er tilfældet, kan du finde gode råd her. Afvisninger eller udeblivende svar er nemlig et emne, der ofte er blevet skrevet ind omkring, så i brevkassen kan du få fif til at ændre dit mind-set og forhåbentligt blive super motiveret for at møde kærligheden på nettet.Er det tid til at friske din profil op?

Nu hvor det er sommer, kan det også være en god idé at overveje, om din profil stadig repræsenterer dig – og om de billeder, du har på din profil, er optimale. Se derfor lige din profil igennem og invester dernæst lidt tid, hvis den kunne bruge en opdatering, da dette helt sikkert vil øge dine chancer for at finde kærligheden. Du finder tips til at skabe en god profil i artiklen her og til at tage gode billeder til din profil her.

Begge dele vil hjælpe dig til mere opmærksomhed på din profil og dermed øge chancerne for at tiltrække det helt rette menneske for dig.


Undgå spildtid med effektiv dating

Hvis du godt kunne tænke dig at bruge din tid mere effektivt i forhold til onlinedating, er der hjælp at hente i artiklen sådan undgår du at spilde tid i dit dating liv.

Det kan også være, du har en tendens til for hurtigt at droppe din dating-profil for så at komme tilbage på markedet igen kort tid efter. Det har jeg skrevet et brevkasseindlæg om her, hvilket kan hjælpe dig til at bruge din tid bedre.Misforstår du ofte det modsatte køn?

Hvis du kunne bruge lidt input til at blive bedre til at forstå det modsatte køn, vil jeg desuden opfordre dig til at gå ind på Dating.dk TV.

Du finder masser af videoer – bl.a. omkring hvordan mænd og kvinder fungerer forskelligt, og hvordan vi ofte løber ind i misforståelser i begyndelsen af et forhold, som måske koster os en god relation, der ellers kunne være blevet til en kæreste.


Er du stadig fortvivlet? Spørg blot mig

Har du spørgsmål til brevkassen, eller er der generelle emner, du godt kunne bruge råd omkring, så er du altid mere end velkommen til at skrive til mig via hjemmesiden. Jeg kan kun guide bedst muligt, hvis du giver udtryk for, hvad der vil være en hjælp, så skriv endelig en gang for meget end en gang for lidt.

Skriv til brevkassen

Vi håber, du får den bedste start på din sommer.

De bedste hilsner,
Mai og Team Dating.dk

Events

Hold dig opdateret på events nær dig.

Læs mere

Brevkassen

Få gode råd fra vores Dating Coach.

Læs mere

Match

Find dit bedste match her.

Læs mere
Kærlig hilsen
Dating.dk

Kærligheden starter her
Trustpilot
KUNDESERVICE
Tlf. 33 89 00 00  •   Åbningstider

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand