Spændende profiltekst

En af måderne til at få god succes med sin profil på Dating.dk er at skrive en spændende og indholdsrig profiltekst.
Profilen skal tage udgangspunkt i, hvem du er som person og hvilke ting, du søger hos en partner. Din profiltekst virker bedst, hvis den er kort og præcis, så tag dig god tid, når du laver den.

I stedet for at skrive, at du er humoristisk så lad det skinne igennem i din tekst. Det giver læseren syn for sagen.

En anden brugbar ting på din profil er at benytte dig af tags. For at skille dine tags ud fra andre, så anbefaler vi, at du tænker lidt kreativt, når du laver dine tags. I stedet for at skrive kærlighed, kan du skrive hjertebanken, i stedet for ærlighed kan du skrive er fortaler for løgnedetektor etc. Der er mange muligheder, det handler bare om, at du lægger hjernen lidt i blød. Ved at tænke kreativt udfordrer du dig selv og din læser. Prøv at tænke videre end de gængse ord som (k)ærlig, humor, familie, trofasthed etc.

Du kan bruge tags som brands for dig selv. Skriv hvilke mærkevarer, interesser, egenskaber du forbinder dig selv med. Du kan tænke; hvis jeg nu var en bil, en blomst, et dyr, en farve, hvilken ville jeg så være? Tags giver dig mulighed for at tænke meget bredere end de tidligere interessefelter. Så ud af den firkantede verden og lad os se nuancerne af dig, dine værdier og interesser.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand