Hvad skal der stå i min profil?

Da jeg var aktiv på dating for 7 år siden lavede jeg min profiltekst om flere gange. Ofte syntes jeg ikke den var fyldestgørende nok eller også blev det et skrantet forsøg på at få alle mine positive sider med. Jeg ville jo så gerne fremstå så interessant, unik og fantastisk som muligt. Ville gerne virke som et totalt overskudsmenneske med indre ro og sunde værdier.
En enkelt gang (måske flere) tog jeg mig selv i at tilpasse mit brev til modtageren, så jeg virkede mere interessant. Jeg skrev til en mand der var meget aktiv inden for politik, og efter et par ugers interessant brevudveksling, hvor jeg allerede drømte om villa og vovse blev jeg også pludselig "ekspert" inden for politik. Et emne der aldrig ellers har interesseret mig. Ja faktisk er det så langt væk fra mit interesseområde at vores første møde (IRL) også blev vores eneste møde. Forinden vores møde var jeg på et eller andet plan blevet revet med i de drømme og ambitioner inden for det politiske som han havde. Jeg pyntede lidt på sandheden og glemte faktisk mig selv her. Gik mere efter drømmen om en mand end efter drømmen om den rette mand for mig.

Efterhånden blev jeg bedre til at være mere tro mod mig selv og gå efter det jeg syntes var interessant. Jeg ændrede min profiltekst så den repræsenterede mig og satte et billede på, hvor min dobbelthage kunne anes. Min profil var blevet kedelig. Nu skulle jeg til at indrømme at jeg var ganske almindelig. "Sygeplejerske søger bekendtskab/kæreste. Er glad for naturen og mine venner."

Her oplevede jeg vendepunktet. Min profil repræsenterede mig (om jeg ville det eller ej), jeg oplevede at være på dates, hvor der var ligeværdighed og ærlighed.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand