Gør som Louise og find kærligheden!

Blå øjne.
Lyst hår.
Sådan ser Louise ud, og hende skal du møde!
Til daglig studerer hun til sygeplejerske.
Jeg har kendt Louise i 5 år. Vi er gode veninder.
Jeg ved, at Louise er glad. Og det skyldes én ting:
Hun har nemlig fundet Jesper.
Og det er den historie, jeg gerne vil fortælle dig.
Førhen gik Louise meget i byen. Det kunne godt være både fredag og lørdag. Afsted med veninderne. Drinks, hvidvin og høje stilletter. Flotte kjoler og neglelak. Der manglede ikke noget. Der skulle ske noget. Louise mødte mange nye mennesker. Og hun fik også nogle nye mandlige bekendtskaber. Men tågen af alkohol lettede, og dagslyset brød ind. Mødet med nye mænd udviklede sig ikke. Intet af byturenes udfald blev til mere end flirt og lidt småskriveri.
Hvor var han?
Manden.
Ham Louise drømte om.
En dag havde Louise besøg af en veninde. Veninden var populær.
Bing.
Bing.
Bing.
Det var lyden af venindens telefon. Der tikkede beskeder ind. Hele tiden faktisk. Louise blev nysgerrig.
”Hvem er det du skriver med?”, spurgte Louise veninden.
Veninden svarede, at hun var begyndt at date. Det var sjovt. Veninden havde mange forskellige fyre, som hun kunne skrive med. Fyre, som viste hende interesse. Fyre, som også var på udkig efter at møde en sød pige.
Louise fornemmede noget ved det, veninden sagde. Her var potentiale. Potentiale for at møde en mand, som faktisk var interesseret i at få en kæreste. Det var et nyt fundament, som Louise ikke have betrådt endnu.
”Jeg var på det tidspunkt træt af at møde nye mænd i byen. Fulde mænd var ikke længere charmerende. Jeg savnede at møde seriøse mænd. De mænd der ville noget mere. For det var jeg selv parat til”, udtaler Louise.
Løsningen var en app.
En dating app.
Denne app forvandlede Louises liv.
Radikalt!

Louise fik en dating profil. Og hentede app’en.
Pludselig fik Louise en besked.
Beskeden var fra Jesper.
Han syntes, Louise så sød ud. Jesper kiggede efter en sød pige - og der var hun!
Louise blev smigret.
Louise og Jesper begyndte at skrive sammen.
Sød musik opstod.
Resten er historie.
I dag har de været kærester i halvandet år. Og de er stadigvæk meget glade for hinanden.
Lige nu sidder du sikkert og tænker: ”Hvorfor er den her historie så vigtig?” Og det er den, fordi DET KAN SKE FOR DIG!

Inspireret af Louise? Find konkrete netdating-tips her.

Hvorfor gjorde Dating.dk app’en en forskel for Louise og Jesper?


Louise og Jespers historie er et godt eksempel på, hvordan det er muligt at møde hinanden andre steder end i byen. Og det samme kan sagtens blive en realitet for dig.
Jesper udtaler følgende:
”Jeg har aldrig været vild med at være meget ’på’, når jeg gik i byen. Det handler meget om bekræftelse og udseende, når du er i byen, synes jeg. Hvis du er den generte type, så er det ikke specielt fedt, at alt handler om udseende, hver eneste gang du er i byen og gerne vil møde en sød pige. Jeg vil bare gerne være mig selv. Det fik jeg mulighed for via dating.dk app’en. Her kunne jeg vise andre styrker igennem mine formuleringer”.
Og fortsætter:
”Jeg synes, jeg udleverede meget mere af mig selv på Dating.dk, end jeg nogensinde vil gøre i byen. Det er mere seriøst at være på Dating.dk. Desuden undgår du at vise et ’nederlag’ offentligt, da dine venner og andre mennesker i byen ikke ser, at du får et nej, når du dater online.”
Louise supplerer:
”I dag er er jeg taknemmelig for, at jeg kom på Dating.dk. Ellers havde jeg ikke mødt Jesper. Alle har det samme udgangspunkt, når de er på Dating.dk, og det kan jeg godt lide. Forventningerne bliver bygget op til hinanden – det er pirrende og spændende!”

Vil du også gerne have en kæreste?


Så skal du ikke fortvivle. Gør som Jesper og Louise og hent Dating.dk’s app. Her får du deres bedste anbefalinger til, hvorfor app’en er så effektfuld:

9 fordele ved Dating.dk app


1. Det er en rigtig god skriveplatform, da det er nemt at finde interessante personer, som du vil kontakte og have en god dialog kørende med.

2. På app’en får du lov til at søge efter de personer, du har lyst til. Du kan samtidig finde personer, der bor i nærheden af dig. Og det er smart.

3. Alle der bruger dating.dk, har samme udgangspunkt. Du har mulighed for at vise andre sider af dig selv og give et oprigtigt indtryk.

4. Du vil opleve, at det er nemmere at udlevere mere af dig selv. Det er mindre overfladisk end at date, når du er på fx byture.

5. Spændingen bliver langsomt bygget op, og det er meget nervepirrende. Der bliver skabt en stor forventning til hinanden.

6. Hvis du ikke har meget tid til at gå ud og møde nye mennesker, fx på grund af meget arbejde, så er en dating app løsningen. Det er et perfekt sted at møde nye mennesker.

7. Dating app’en er perfekt ”on-the-go”. Du har mulighed for hele tiden at holde en flydende samtale kørende, hvilket passer godt ind i vores digitale verden.

8. Og så er det billigt. Det er helt gratis at bruge dating.dk app’en, når du opretter en profil på dating.dk. Lige nu koster det kun 1 kr. for den første måned. Efterfølgende betaler du 149kr. pr. måned.

9. Dating.dk er Danmarks største dating-site… Og med app’en får du en mere handy mulighed for at finde kærligheden blandt vores mange singler.

Der er faktisk ingen grund til at lade være med at downloade Dating.dk app.

Synes du prisen er for dyr?


149 kr. svarer nogenlunde til:
- En biograftur for én person med det hele (det er ofte sjovere at være to…)
- 3 fadøl i byen
- Et lift fra Aarhus til København via privat bilaftale

Det handler alt sammen om, hvor meget du vil betale for at finde kvinden/manden i dit liv.
Hvis du regner efter, så svarer det ca. til 5 kr. om dagen.
App’en er nem at hente.
Du finder den her til iPhone: https://www.dating.dk/iphone
Og til Android: https://www.dating.dk/android
God dating!
Psssst. Fandt du denne artikel interessant? Så vil du måske også interessere dig for denne her: Kontaktannoncer - Fra postordrebrud til internet dating og mobil apps

Artiklen er skrevet af Anne Madsen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand