Dating kalender

Puh ha. Det er snart december og der skal købes julegaver, bages småkager og laves konfekt, pyntes op til jul og arrangeres julefrokost - for bare at nævne et par enkelte punkter på den lange to do liste i december.

Vi ved, at det kan være svært at overskue dating i december og for at gøre det nemmere for jer, er vi gået sammen med Nina Askov, der er forfatter til “Kørekort til kærligheden - en teoribog”.

Hun har lavet en dating kalender til jer i december med masser af inspiration til, hvad I kan lave sammen på en date.

Det er nemlig en god ide at få nogle oplevelser sammen, når man dater, så man har noget at snakke om og får lejlighed til at se sider hos hinanden, man måske ikke ville få øje på ved et almindeligt café besøg. På den måde kan en date blive den oplevelse, der giver energi til resten af ugen, så du får overskud til at bage de pebernødder.

Har du brug for yderligere inspiration til, hvordan du får dit datingliv til at køre, så er hendes bog en oplagt julegave til dig selv.

God fornøjelse og glædelig jul.

Du finder hendes bog her: Kørekort til kærligheden

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand