Tivoli julemarked

Undersøgelser har vist, at vi er mere åbne for flirt og tiltrækning, hvis vi møder nogen i en situation, hvor der er et element af fare. Et hold forskere lod en række mænd gå over en spinkel hængebro over en dyb kløft med en brusende flod (Dutton and Aron 1973) . Da de nåede enden af broen, blev de mødt af en attraktiv kvinde, der gav dem et spørgeskema at udfylde. Da de havde udfyldt spørgeskemaet, gav hun dem sit telefonnr. og sagde, at de kunne ringe, hvis de havde lyst. Samme scenarie udspillede sig ved en anden bro, hvor der ikke var mindste fare på færde. Kvinden ved den farlige bro fik signifikant flere opkald efterfølgende fra dem, der havde krydset den end fra dem, der havde krydset den sikre bro.

Så vil du sætte dig selv og din date i et scenarie, der fremmer amorinerne, kan du jo prøve en tur i Det Gyldne Tårn i Tivoli eller blot gå rundt og nyde den tætpakkede juleafmosfære.

Jul i Tivoli København: www.tivoli.dk/da/saesoner/jul

Jul i Tivoli i Århus: friheden.dk/det-sker/jul-i-friheden

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand