Sådan øger du din tiltrækningsværdi

Der er mange måder, hvorpå man kan gøre sig selv mere tiltrækkende. Man kan ændre sit udseende, begynde at tjene flere penge eller finde på andre tiltag, der kan skabe mere værdi omkring sig selv. Når det kommer til netdating, er det let at at fokusere på de eksterne ting, der signalerer succes for at tiltrække en partner. Ønsker man langvarig kærlighed, er det dog i dag mere sjældent og måske mere hensigtsmæssigt, hvis man fører an med indre egenskaber...

Charme, selvtillid og lækkert hårLev et liv, du elsker


Nøglen til at være tiltrækkende, ligger ikke kun i det fysiske, men i hele ens udstråling og i ens livsgejst. Derfor er en kæmpe nøgle til at være tiltrækkende, at man lever et liv man elsker. Har du lyst til at være sammen med en person, der er needy og desperat, eller er du mere interesseret i en person, der allerede har det godt, og leder efter en person at dele en allerede lykkelig tilværelse med? De fleste af os vil vælge det sidste. Derfor er det enormt vigtigt, at du starter med dig selv, når du ønsker dig en kæreste. Skab et liv, som du med stolthed, kan invitere en person ind i. Er du glad for at gå på arbejde? Har du nogle gode venner? Tager du dig godt af dig selv og din krop? Bor du i et dejligt hjem? Har du et liv, du er glad for, men er du stadig ensom, så find ting at lave, der opfylder, det behov du har, så du undgår at gå ‘desperat’ ud på dating scenen. Når du er glad og tilfreds i dit liv, vil din udstråling være positiv og åben snarere end desperat, hvorfor du helt naturligt bliver mere tiltrækkende.

Selvtillid


Charme, selvtillid og lækkert hår er altså ikke en helt skidt vending. Det er nemlig sådan, at vi med selvtillid fremstår meget klarere i vores eget lys, hvilket ikke kan undgå at blive bemærket af det modsatte køn. Selvtillid er, når vi er sikre på os selv - der hvor vi ikke er i konkurrence med andre, fordi vi kun er interesserede i at være den bedste version af os selv. Der er ikke nogen grund til at være jaloux eller se andre mennesker som en trussel, fordi man ved, at det der gør én unik, er dét, at man er, den man er. Selvtillid er en følelse af at være grounded i sig selv, og handler om, at man får sin validering indefra, og således ikke er afhængig af at andre udefra validerer én. Når man får et kompliment, er det rart, men man har det også fint uden. Så hvad kan du gøre for at få bedre selvtillid? Selvtillid, kommer mange steder fra, men kilden er ofte integritet. Handler du i altid i overensstemmelse med dine egne værdier og principper? Stoler du på dig selv og kan du sige nej på en god måde, hvis noget ikke føles rigtigt? Ønsker du mere selvtillid, er det en god idé at øve sig på, altid at handle i overensstemmelse med den person du er.

Visuel kemi


Det at være tiltrækkende er unægteligt forbundet til vores udseende, men vores udseende er så meget mere end blot vores fysiske træk alene. Det er den måde, du bevæger dig på, den måde du gestikulerer på, det er måden, du står på, det er din udstråling og din mimik i ansigtet. Du kan forbedre din visuelle fremtræden ved blot at begynde at være opmærksom på den. Men du kan også begynde til dans, yoga og lignende, hvor du kommer i bedre kontakt med din krop. Fysisk aktivitet i alle former, er naturligvis altid en god idé, da det skaber velvære i kroppen og samtidigt gør gode ting for dit fysiske udseende.

SelvværdAt være en udfordring


Når man skal gøre sig fortjent til noget, har mennesker det med at sætte større pris på det. Dette er ikke mindre sandt, når det kommer til dating. Hvis noget kommer for let - uanset hvor

værdifuldt det end er - så respekterer vi det ikke på samme måde, og vi vil ikke ønske os det i lige så høj grad. For at sikre at det modsatte køn opfatter os som en udfordring, handler det ikke om at spille et spil, men om at vi ikke investerer mere i en relation, end hvad der er grundlag for. Når man ønsker sig en kæreste, og møder en sød person, er det let at se personen for vedkommendes potentiale, snarere end ud fra den måde de rent faktisk agerer på. Vi drømmer os ind i fremtiden, og risikerer så at ‘overinvestere’, inden der er et reelt grundlag for det. Dette gør os mindre interessante, men sender også et signal til modparten om, at de ikke behøver investere særlig meget, og stadig får adgang til hele din værdi. Husk derfor at investere i en relation baseret på, hvor meget den anden investerer, snarere end ud fra hvor meget du kan li’ vedkommende. Og vær opmærksom på at være tro mod dig selv - selv hvis det betyder, du er nødt til at give slip på en relation, du ellers gerne ville have fortsat, hvis ikke du får den investering, du fortjener. Du opretholder nemlig kun dit værd, ved at være tro mod din egen værdi.

Standarder og selvrespekt


I online dating verdenen er det let at finde sin lange liste med krav frem, når vi bedømmer mulige kandidater til at blive vores livs nye kærlighed. Hurtigt ender vi så med at sige nej til det meste, rive os lidt i håret, slå ud med armene og give op på det hele. Dette vil jeg fraråde ret kraftigt. I stedet vil jeg anbefale, at du har nogle standarder, der bunder i selvrespekt, til at lede dig på vej efter din nye kæreste.

Personer af høj værdi har ting som de vil eller ikke vil acceptere. Det handler ikke om at lave en liste af ting, som folk skal leve op til, men snarere om den måde som man vil behandles på. Respekt er en af grundstenene i et sundt forhold, men respekt starter med selv respekt. Derfor er det vigtigt at vide med sig selv, hvilke standarder man har, så man kan sætte grænser for, hvordan man vil acceptere at blive behandlet. Disse kan man stadfæste, gennem den måde man, fra en start, behandler sig selv på. Den person i verden, det er lettest at droppe sin selvrespekt overfor, er ofte den person, man godt kan li’ - netop fordi man ønsker, de skal kunne li’ én. Så vær opmærksom på, at du altid sætter din egen integritet over en mulig partner - hvilket betyder, at du altid vil være villig til at gå, hvis ikke en relation ærer dig og dine værdier.

Kærlighed og fortrolighedConnection


Når man lærer nye mennesker at kende, er det let at falde i fælden, hvor vi deler en masse informationer med hinanden - som måske kunne have stået på et visitkort. Vi prøver måske at imponere hinanden, og slynger så succeshistorier efter hinanden, men dette er sjældent noget, der skaber rigtig forbindelse og fortrolighed. Prøv i stedet at fokusere på at connecte med personen, ved at være nysgerrig på dem og undersøge hvad der får dem til at gøre det, de gør. Hvorfor arbejder de med det de gør? Hvad er det bedste ved at bo, der hvor de bor? Med disse spørgsmål kommer du under overfladen, lærer dem bedre at kende og finder også frem til deres værdier. Du giver dem mulighed, for at dele hvem de er, hvilket altid vil være mere interessant, end at fortælle de samme ting, de sædvanligvis svarer på. På denne måde signalerer du oprigtig interesse, og bliver samtidigt en mere interessant person at være i selskab med.

Minus fordømmende - en route to kæreste..


Når vi lærer et nyt menneske at kende, er det ofte sårbart - hvorfor stemningen i begyndelsen nemt kan være ret anspændt. Modgiften mod anspændtheden er dog ikke bare lettende, men kan faktisk få dig kørt i stilling til at blive opfattet som seriøst kæreste-materiale. Nøglen er, at få vedkommende til at slappe af i dit selskab så de ikke føler, de skal være på en bestemt måde.

Hvis du skaber et rum, hvor I sammen kan grine og have det sjovt, være fjollede og dele oplevelser - og hvor I er uperfekte uden at dømme hinanden - kan du invitere vedkommende, du ses med, med ned under overfladen. Ved at lede med din egen sårbarhed, giver du automatisk din partner mulighed for at gøre det samme, og dette bringer nærhed og tillid. Det handler naturligvis ikke om at nedgøre sig selv, men snarere om at turde eje sig selv. Er du kærlig nok omkring dig selv, og den person du er, til at du kan være autentisk? Tør du være dig og grine af dig selv? Dette kan nemlig få andre nemlig slappe af sammen med dig, da det viser dem, at de ikke behøver være bange for, hvordan de eksempelvis ser ud på et dansegulv, eller om de spiser, og får noget imellem tænderne.For sammen kan man grine af det. Når vi accepterer, snarere end at dømme, kan mennesker slappe helt af i vores selskab - og dét at en person kan mærke, at han eller hun kan være sig selv sammen med dig - gør dig til noget helt særligt. Ofte forelsker vi os nemlig ikke i en person, men i hvordan personen får os til at have det med os selv i sit selskab.

Mysterie


Uanset om du allerede har fundet kærligheden, eller du kun lige er begyndt at se en person, så er det vigtigt at bevare lidt mystik. At bevare en form for mysterie imellem jer, er dog anderledes end at spille svær at få fat i. I stedet handler det om, at afsløre dele af sig selv lidt efter lidt, således at personen synes du er fantastisk, men altid føler, der er mere at opdage. Dette vil gøre dig til et evigt interessant emne at forfølge, og det kan blive ved hele livet. Kærlighed er ikke noget, der bare bliver ved med at være der. Kærlighed kræver arbejde og skal næres - altid. En måde at gøre det på, er ved ikke at vokse sammen til én enhed, men at huske på, at I stadig er to individer. Bliv derfor ved med at dyrke de ting, der gør dig til dig - udenfor forholdet. På denne måde opretholdes attraktionen, hvilket bibeholder passion og begær i forholdet.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand