Sådan får du ham til at falde for dig – i stedet for at jagte dig


Det er altid rart at føle sig attraktiv, blive bekræftet og mærke at man er begæret eller eftertragtet. Men hvad sker der, hvis man aldrig når længere end til det stadie, at nogen jagter én? Mange mennesker oplever, at de gang på gang kommer tæt på en sød person fra det modsatte køn, blot for at blive afvist når de endelig åbner op. Målet er at få en kæreste, men pludselig er man i 30erne og har aldrig haft et langvarigt forhold. Eller også bliver man bare skuffet gang på gang. Det kan gøre mega ondt, være hårdt for selvtilliden, og også skabe tvivl omkring om noget mon er galt med én, hvis man oplever den samme form for afvisning igen og igen.

Jeg ser, at det særligt er kvinder, der ofte står i denne situation. Derfor henvender denne artikel sig særligt til kvinder, men måske flere mænd også kan nikke genkendende til situationen. Hvis du kan, så har du her lidt råd.

Når vi gør os selv til en mission


Hvis vi har oplevet, at vi tidligere er blevet såret eller skuffede (eller vi bare er lidt usikre generelt, når det kommer til det modsatte køn), så kan det være tillokkende at tage en form for maske på for at beskytte os selv, når vi dater og møder nye mennesker. Det kan også være, vi ‘opstiller en forhindringsbane’, som nye personer skal igennem, således at vedkommende skal bevise sig selv overfor os, inden vi sænker vores parader. Problemet med masker, parader og forhindringsbaner er dog at ved at opsætte disse parametre, så gør du det til en mands mission at nedbryde dine vægge, for at se om han kan trænge ind til dig. Når så han kommer i mål med sin indsats, og du overgiver dig, mister han interessen, mens du igen bliver skuffet og ked af det.

Hvis du ønsker dig en kæreste, er du derfor nødt til at skifte din tilgang til at lære nye mennesker at kende, således at fokusset bliver at undersøge, om I passer sammen, og om det føles rigtigt. Men det kræver, at du er åben, når du mødet er nyt menneske, hvilket naturligvis kan være skræmmende.

Don’t be hard to get, be hard to keep


Dette er et ordsprog jeg virkelig godt kan li’. “Når man snakker om at være ‘hard to get’, fremstilles det ofte som om, man spiller et spil. Og dette er måske ikke helt forkert. For hvis du kender dit værd, og hvis du stoler på dig selv, så er der ofte ikke nogen grund til at lade som om, du er svær at opnå. I stedet kan du møde mennesker med et åbent hjerte og med nysgerrighed. Dette gør, at du kan være helt autentisk og oprigtig, når du lærer nogen at kende, for hvis ikke vedkommende er rigtig for dig, ved du, at du altid vil have selv-kærlighed nok til at slutte relationen.
At finde en kæreste er altid lettest, når det er nemt at lære hinanden at kende, så lad det ikke være svært at komme tæt på dig. Vær gavmild med din energi og din personlighed velvidende, at vedkommende, der bliver din kæreste, er super heldig, men gør det klart for dig selv og for ham, at du kun bliver i en relation, hvis du bliver behandlet godt. Her mener jeg ikke prinsesse nykker – de gavner dig ikke på nogen måde. Det, som jeg snakker om, er, hvordan du tolererer andre menneskers behandling af dig. Vær’ så god ved dig selv, at du udelukkende har mennesker i dit liv, der bekymrer sig og sætter pris på dig. Dette vil skabe en særlig respekt og værdi omkring dig selv, der gør, at du bliver mere end blot en person, man har lyst til at jagte. I stedet bliver du en person, man har lyst til at have i nærheden.

Vis ham hvem du er – gå efter det der føles godt – og drop egoet


Mange gange ender vi i disse situationer, hvor vi altid afvises efter nogle måneder, fordi vi ikke har været ærlige overfor os selv eller personen, vi er ved at lære at kende, omkring hvem vi er. Det er let at opbygge en fantasi, hvor vi møder en helt perfekt mand, som har alle mulige statussymboler tilkoblet, for så at prøve at være en person, vi ikke er, for at passe ind i vedkommendes verden. Men der er ikke nogen grund til at lade som om, man er noget eller nogen, man ikke er. Dette vil ikke blot spilde vedkommende, du daters, tid, men også din egen.

Der er virkelig mange mennesker på denne planet og i stedet for at have en forestilling omkring, hvordan drømmemanden skal se ud, hvad han skal arbejde med og andre øvrige ting, du dit ego ønsker opfyldt, så gå efter en person, der føles godt at være i nærheden af. Vær først og fremmest ærlig overfor dig selv omkring hvem du er og mærk så efter, om den anden person passer til dig. Glem alt om statussymboler du forestiller dig, du eller han skal have, og gå i stedet for efter hvad der vil være rart. Mange kvinder leder stadig efter Disney-fantasien, men ingen af os er perfekte prinsesser, og den perfekte prins på den hvide hest eksisterer heller ikke. Du behøver derfor ikke være bange for at være uperfekt eller gå efter en person, der passer til dig i realiteten snarere end i teorien. På denne måde skræller du et lag af, og skaber et dybere fokus på en relation i stedet for en overfladisk connection, der let kan gå i stykker.

Bliv ved med at være inspirerende og spændende


Om end du ikke er perfekt og heller ikke skal være det, så er det stadig vigtigt, at du gør en indsats med manden, du dater. Ikke bare for hans skyld, men også din egen. Udseende og fysisk tiltrækning har naturligvis en indvirkning, når det kommer til, om vi passer sammen med et andet menneske. Men når du har set en person i nogle måneder, begynder udseendet at glide lidt i baggrunden, da vi nu har vænnet os til, hvordan hinanden ser ud.

Noget, der dog ikke blegner, er den energi, vi kommer med, hver gang vi ses. Fortsæt med at læse spændende bøger, at lytte til inspirerende podcasts, at dyrke dine venner, at gøre de ting, der gør dig glad m.m. Ha’ noget på hjertet når du mødes med den mand, du ser, og giv noget af dig selv. Vi kan ikke bare sidde og vente på at blive underholdt. Mange mennesker tror de er i mål, når de har fået en kæreste, men faktisk er det først her, alting begynder.

Når vi er blevet kærester, skal vi til at ‘bygge sammen’ og skabe det forhold, vi ønsker os. Du vælger selv, hvad du bidrager med, men mon ikke det vil give god mening, at den person, du vil skabe dit liv med, fortjener at opleve den bedste udgave af dig, når i ses? Gør du det, skaber du en værdi, han ikke vil være foruden.

Standarder


Hvis du er usikker på dig selv, kan det være en af årsagerne til, at du ender i en situation, hvor du ikke får en kæreste. Måske du lader dig blive kostet lidt rundt med og således ikke bliver respekteret – eller at du slår så hårdt ned, når nogen driller dig, at du skræmmer dem væk? Hvis du oplever dette, vil jeg anbefale dig, at du arbejder med at øge dit selvværd og din selvtillid.

Du kan øge dit selvværd og din selvtillid gennem den måde, du behandler dig selv og andre mennesker på eller ved at arbejde med en coach eksempelvis. Men en anden ting, du kan gøre for at føle dig mere sikker, når du dater, og sikre, at du er tro mod dig selv, når du lærer en ny person at kende, er, at have nogle standarder, du ikke går på kompromis med. Det handler igen ikke om at have diva-nykker, men snarere om at vide med sig selv, hvordan man vil behandles. Der er ikke nogen grund til at være hård i sin kommunikation af disse standarder, hvis blot man står fast. Du kan sige nej på en sjov måde, eller du kan bede om noget helt ærligt og uden desperation eksempelvis. Det vigtigste er, at du får kommunikeret, hvor dine grænser går, og hvad du gerne vil ha’, samtidigt med at du ved, du vil gå, hvis ikke dette æres. Du kan bruge dine standarder som retningslinjer for, hvordan du navigerer i en relation, uden du behøver spille noget form for skuespil. Dette vil hjælpe dig til at forblive tro mod dig selv, hvilket vil hjælpe dig til at finde sammen med en person, der er rigtig for dig.

Giv ham hvad han har brug for, snarere end hvad han gerne vil ha’


Mange mænd vil springe over, der hvor gærdet er lavest, hvis de kan. Og det er fair nok, men det er ikke ensbetydende med, at det er det, der gavner ham eller jer bedst i et forhold.
Hvis du fornemmer, en fyr prøver at rykke hurtigere end det tempo, der giver mening for dig, eller han ikke gør en indsats med beskeder, opkald, dates m.m. så er det helt fint, hvis du styrer jeres relation i en mere hensigtsmæssig retning. Gør det med charme, humor og feminin energi snarere end tvang og brok – dette vil øge dine chancer for succes. Men giv så også slip, hvis ikke han følger med dig. Du kan lede ham i den rette retning gennem din kommunikation af grænser og ønsker, men du kan ikke styre ham – så giv ham plads til at vise dig, han kan træde derop og møde dig, der hvor du har brug for det. Ved at vise ham din kvalitet, bringer du igen hans fokus hen på at imponere dig som person, snarere end på at nedbryde dine grænser.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand