Bliv klar til at slå dig løs i Debatten

27. januar 2020 Artikel

Debatten er en ny afdeling her på Dating.dk, hvor du kan debattere alt mellem himmel og jord med de mange andre singler. Her har vi samlet et par gode råd til, hvordan du begår dig i debatten.Google har svar på alt. Det er der i hvert fald mange, der siger. Men sådan er det bare ikke altid. Kender du ikke det der med at google og google for at finde svar, men du finder bare ikke et godt et?
Det helt nye Debatten her på Dating.dk kan hjælpe dig.

Her kan du stille spørgsmål til alt mellem himmel og jord i de indtil videre syv forskellige fora.

Er du for eksempel i tvivl om, hvordan du lykkes med den helt specielle steg, du skal servere til din date i weekenden? Så kan du hoppe ind og spørge de andre singler til råds i ’Gode råd i spørgehjørnet’. Har du en stor passion for musik, du gerne vil dele? Så skriv løs i ’Musik, film og TV’. Går du og tumler med en problemstilling i singletilværelsen? Så del den og få respons fra de mange andre skønne singler i ’Singlelivet’.

Åbenhed er nøglen til gode debat-spørgsmål


Der findes grundlæggende to typer spørgsmål: De lukkede og de åbne. Et lukket spørgsmål lægger op til et meget kort og klart svar. Det kan være fint, hvis du er ude efter at få et kontant og hurtigt svar nu og her.

Eksempler på lukkede spørgsmål:
Har I skiftet til vinterdæk? Inviterer I jeres bonusbørn med på ferie? Er det en god idé at invitere min date i biografen?


Men vil du gerne have en dialog i Debatten og lære flere singler og deres meninger at kende, kan det være en god idé at tænke i åbne spørgsmål, der i højere grad lægger op til dialog. Det vil gøre samtalen længere, mere nuanceret og måske i sidste ende mere udbytterig, fordi du får perspektiver, du måske ikke lige selv havde tænkt over.

Eksempler på åbne spørgsmål:
Hvornår er det et godt tidspunkt at skifte til vinterdæk og hvorfor? Hvilke overvejelser har I gjort jer om at invitere bonusbørn med på ferie? Har I gode idéer til aktiviteter, jeg kan lave med min date?


Eksempler gør dine svar vedkommende


Debatten skal gerne være et nuanceret og brugbart sted, du kan søge hen, når du har brug for input.

Derfor skal du ikke nødvendigvis blot svare det, du tror, modtageren gerne vil høre. Der er plads til forskellige meninger, men når du skal svare på debatspørgsmål, er det alligevel altid en god idé at starte med at sætte dig i spørgerens sted og helt konkret spørge dig selv ’Hvad er det mest brugbare svar, jeg kan give ham/hende?’.

Et godt svar er også ofte et svar, der er underbygget med eksempler, så spørgeren og andre i Debatten bedre kan forstå, hvad du mener med dit svar.

Eksempel:
Spørgsmål: Hvilke overvejelser har I gjort jer om at invitere bonusbørn med på ferie?
Svar: Jeg gjorde mig mange overvejelser ved mit seneste forhold, fordi vi ikke havde kendt hinanden så længe, men så var sommerferien lige op over, og vi ville gerne afsted. Jeg havde kun mødt hans børn ved et par få lejligheder, og jeg gik og grublede over det i flere uger. Men så satte vi os alle ned og talte om det, og så besluttede vi os for, at børnene selv måtte vælge den ferie, de havde lyst til at tage på med os – både destination og varighed. Det fungerede rigtig godt, og vi havde alle en rigtig god snak om det. Det endte med en skøn ferie! Ved mit forhold før gik jeg på listesko og tog ikke rigtig snakken op. Det blev akavet og endte med sidste-øjebliks-beslutninger. Jeg er glad for, jeg lærte af det og vil klart anbefale den første løsning.


Nu er det tid til, at du slår dig løs! Ordet er frit overalt i Debatten, og selvom der findes gode råd til spørgsmål og svar, så findes der ingen dårlige spørgsmål og svar.

Prøv dig frem og glæd dig: Initiativ giver ofte pote i form af spændende dialog og nye bekendtskaber!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand