Fremhæv din skønhed, kvinde!

Viser du alle dine skønheder frem i din tøjstil, så du er klar til dating? Eller kunne du bedre vise, hvem du er igennem dit ydre, ved at lave lidt justeringer og fremhæve dine smukkeste sider? Dating style guiden kan hjælpe dig i gang med at tage stilling til flere ting. Dit tøj siger nemlig meget om hvem du er, og det kan godt betale sig at være bevidst om, hvad du klæder din krop i. Også for din egen selvfølelses skyld.

Klassisk, bohème, feminin eller rå. Stiltyperne er vidt forskellige, og med primær afsæt i én af dem, bruger mange af os en kombination af flere. Zoom helt ind i hvem du er og hvilken type du primært er. Så har du langt større mulighed for at ramme rigtigt, og du er altid parat til at finde den tøjstil, du søger, frem for at lave for mange fejlkøb.

Lige så vigtigt som det er at tage stilling til din stil, er det at fremhæve dine skønheder, og tage et kig på, hvad der klæder netop din figur. Se på, hvilke fortræffeligheder du besidder, og vær ikke bange for at vise dem frem. Især på dating, når I mødes første gang, er det godt at vise dig frem på bedste vis. Med det følger nemlig ofte en følelse af velvære ved at være dig selv, og den glød udstråler du overfor den udvalgte.

Sæt skønhederne sammen med din kropsform. Hvilken form er du mest? Hvordan fremhæver du bedst de fine sider af netop den form? Se på hvilke muligheder, der træder frem, når du kombinerer stilart, skønheder og kropsform – her har du opskriften på, hvilket tøj du skal vælge til dating og til livet.

Som livets nuancer folder sig ud og erfaringerne bliver flere med årene, kan vi også ændre smag og stil undervejs, og det kan være en god idé at genoverveje, om der skal forandringer til.

Du kan undervejs stille dig selv spørgsmål som:

• Hvad er min stil og mit udtryk?
• Føler jeg mig godt tilpas i min stil?
• Hvad er mine skønheder?
• Hvad er min kropsform?
• Hvor ofte genovervejer jeg min stil?

Husk at gøre det med empati og varme!

Din stil og skønhed skal føres godt ud igennem farver og mønstre, og hvor nogle er til varme farver, passer de kølige farver bedre til andre. Det handler om din hud og hvilken farve, der bedst matcher den.

Ved at eksperimentere i emnerne her og prøve dig frem, finder du efterhånden frem til det, der lige er dig, og som giver dig den gode date!

Husk også regel nr. 1: Tal pænt til og om dig selv, så er du godt klædt på til dating.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand