Mød Anders Matthesen i Lyngby Storcenter eller gå på jagt efter Stor Låddenhætte i Århus

Børnebøger er noget af det sjoveste at mødes over og få en snak om. Børnebøger er ofte fantasifulde, sjove og uhøjtidelige og derfor et godt sted at starte . Få en snak om jeres barndoms yndlingsbøger. Var du til “Harry Potter”, “Heksen, løven og garderobeskabet” eller “Hodja fra Pjort”? Kunne du overhovedet lide at læse eller foretrak du at se filmen? Når vi snakker om bøger, afslører vi også en lille flig af, hvem vi er og det er jo det dating handler om - at vise hvem vi er. Så få et godt grin med Anders Matthesen og hans geniale børnebog, “Ternet Ninja”.

Mød Anders Matthesen i Lyngby Storcenter:
lyngbystorcenter.dk/aktiviteter/aktivitet/moed-anders-matthesen/


Bor I i Århus kan I finde legebarnet frem i jer selv og bruge formiddagen på jagt efter Stor furehætte og Stor Loddenhætte. Til dette formål får i brug for en lup, som I selv skal medbringe til arrangementet. Hvad enten du er natur nørd eller ej, vil I få en anderledes oplevelse sammen og opleve det store i det små. God fornøjelse.

Botanisk jagt på mos: tur.dn.dk/tur/40502

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand