Del 1: Netflix’n’chill, love bombing og orbiting: Har du styr på online datingordbogen?

I takt med at online dating er blevet mere og mere populært, er der dukket flere og flere datingbegreber op. Mange af dem er via serier og sociale medier fra den anden side af Atlanterhavet kommet ind i vores sprog. I denne miniserie gennemgår vi alle de der datingord, mange bruger i flæng, men som vi måske i virkeligheden ikke heeelt altid forstår..

1. oktober 2019 Artikel

Love bombing


Har du prøvet at møde en potentiel partner og føle dig oversvømmet (og måske lidt overvældet) med kærlighed og komplimenter fra første besked i indbakken eller fra første sekund af jeres date? Så er du blevet ’love bombed’. Nogle gange sker der dog det, at kærlighedsbombardementet hører op, lige så pludseligt som det begyndte, fordi personen har fundet en ny kilde at kaste lovebomben på. Andre gange er det ægte kærlighed og fortsætter.

Snack


En snack er ikke kun noget, du finder frem fra køkkenskabet, når du virkelig er lækkersulten. En snack kan også være en betegnelse for en person, som du finder virkelig, virkelig tiltrækkende. Så hvis der lander en besked i din indbakke, hvor en måske kommende flirt komplimenterer dig med, at du er en snack, skal du altså på ingen måde blive fornærmet og tænke, at du er blevet sat i samme kategori som chips og chokolade. For hvem elsker ikke chokolade?

Orbiting


Orbiting-udtrykket kommer af det engelske ord for ’at kredse’ og betegner en person, som du har datet for lang tid siden, og som ikke længere er en del af dit liv. Du har måske stadigvæk følelser for personen, og derfor lægger du også mærke til, når de pludselig liker dine nye billeder og altså igen kredser om din profil efter lang tids fravær. Du tænker over, hvad det betyder, men i virkeligheden bruger du måske din tid bedst ved at kigge nærmere på alle de andre skønne singler derude.

Netflix’n’chill


Vi afslutter første del af ordbogsserien med et begreb, du helt sikkert har hørt før: Netflix’n’chill. Netflix’n’chill er et andet ord for en date, hvor du og din flirt er indforståede med, at I egentlig slet ikke mødes for at have fokus på det, der sker i fjernsynet. Det er det, der sker imellem jer på sofaen eller i sengen, imens TV’et kører, der virkelig betyder noget. Så hvis du laver en aftale om Netflix’n’chill, skal du være klar på, at du nok ikke skal foreslå den helt nye film med din favorit skuespiller, du har ventet flere uger på og derfor ikke vil misse et eneste sekund af..

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand