Del 2: Online datingordbogen: Bliv skarp på de nyeste udtryk

Datingverdenen flyder med indforståede udtryk. For at du også kan være helt med på beatet, har vi i denne artikelserie samlet og forklaret en række af tidens datingbegreber.

9. oktober 2019 Artikel

DeeplikingHar du oplevet, at en potentiel ny flirt har været tilbage i dit digitale fotoalbum og har liket et par af de selfies, du uploadede for flere måneder siden? Så har du været vidne til ’deepliking’. Deepliking betyder nemlig, at man aktivt og med vilje går et stykke tilbage i tiden på sin måske kommende partners profil og viser sin interesse ved at synes godt om gamle billeder af personen. På den måde ønsker man at sende et signal om, at det ikke bare er tilfældigt, man har liket deres billeder. Er du interesseret i personen, så er næste skridt at hoppe ind at deeplike et par af deres billeder – eller måske sende vedkommende en sød besked?

DTR-snakkenDe seneste måneder med din nye flirt har været lige som at svæve på en lyserød sky. Og du drømmer om, at det skal fortsætte i massevis af måneder endnu, og at du kan have din udkårne helt for dig selv. Men du er lidt i tvivl om, hvorvidt I nu egentlig begge to er stoppet med at se andre ved siden af jeres forhold. Så er det måske tid til at tage ’DTR-snakken’. DTR står for ’define the relationship’ og kan oversættes til, at I sætter ord på, hvad I er blevet, og hvilken retning jeres relation skal i. Timing er nøgleordet, når du skal tage DTR-snakken, og selvom samtalen kan virke lidt skræmmende, kan den også være dejligt afklarende.

Ghosting’Ghosting’ er betegnelsen for, hvis den person, du har skrevet med eller datet, lige pludselig fra det ene øjeblik til det andet stopper med at kontakte dig eller svare på dine beskeder. Det føles, som om personen er forsvundet fra jordens overflade, og det kan være en ubehagelig oplevelse, hvis du selv føler, det gik rigtig godt med jer. Men se det fra den positive side: Så har du fundet ud af, at I ikke er det rette match, og du kan hurtigt komme videre ud og kigge nærmere på alle de andre dejlige fisk i vandet.

Friends with benefitsDen tidligere omtalte DTR-snak kan måske føre til, at du eller dine sjæleven definerer jeres relation som, at I er ’Friends with benefits’. Venner med fordele betyder, at I har relation, som måske minder lidt om dine andre gode venskaber, men I laver derudover stadig ting sammen, som du kender fra et kæresteforhold. Det kan hurtigt blive forvirrende, hvis den ene part har flere følelser end den anden, men det kan også fungere for nogen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand