Del 3: Er du blevet bænket? Lær de mange nye datingudtryk

Har du oplevet at blive sat på pause af din onlineflirt, at en gammel flirt bliver ved med at spøge, eller at der om efteråret og vinteren er endnu flere, der rækker ud efter dig? Så kender du måske til nogle af de nye online datingbegreber helt uden at vide det!

14. oktober 2019 Artikel

BreadcrumbingBreadcrumbing betyder, at en person bliver ved med at lægge små spor ud, der får dig til at komme i tanke om vedkommende, så du altså aldrig helt glemmer personen. Ofte er det i form af korte beskeder, der en gang imellem lander i din indbakke, og det kan føles enormt forvirrende, hvis vedkommende egentlig har givet indtryk af ikke at ville jeres relation 100 procent. Der kan være mange årsager til krummekastningen: Nogle mennesker ved ikke, hvordan de helt skal afslutte en relation og undgår derfor konfrontationen. Andre kan godt lide opmærksomheden og at vide, at de med beskederne sørger for, du stadig er lidt interesseret i dem.

KittenfishingNår du kittenfisher, betyder det, at du på sociale medier eller din datingprofil præsenterer en ny udgave af dig, som ikke helt svarer til den, du er i virkeligheden. Det kan for eksempel være, at du er kommet til at overredigere dit billede i forsøget på at dække over ting, du er træt af ved dit udseende. Eller at du i dine tekster fremhæver ting, der ikke helt stemmer overens med virkeligheden. Kittenfishing er dårligt for alle, og det er meget bedre, at du omfavner dine særlige kendetegn og viser dig frem, præcist som du er. På den måde sikrer du dig, at din kommende partner synes, du er lige så skøn i virkeligheden som på din profil.

BenchingHar du nogensinde holdt en flirt hen, fordi du var ved at lære en anden flirt at kende og lige ville se, hvad det førte til? Så har du benchet en person - I bedste Åge Hareide-stil har du simpelthen sat ham eller hende på bænken. Det er helt naturligt at gøre dette en lille smule i begyndelsen af en relation, hvor I måske begge stadigvæk ser andre. Men hvis det bliver ved længe, og din flirt egentlig gerne vil jeres relation, så er det tid til at sætte jer begge fri, så den anden også har mulighed for at lede efter kærligheden andre steder.

Cuffing seasonVi bevæger os ind i de kolde, mørke måneder, og vi søger indenfor og tilbringer pludselig rigtig meget tid inden for hjemmets fire vægge. For mange giver dette en ekstra lyst til at være to i stedet for én, og deraf følger betegnelsen, at det er ’cuffing season’. Folk lænker sig gerne sammen i forhold for at have en at hygge sig. For nogle er det med tanken, at det kun skal vare ind til, det igen er forår. Heldigvis kan hygge i de mørke måneder også medføre romantiske følelser – og hvem ved: Måske de varer ved meget længere end til foråret?

Nu hvor du er klædt ekstra på til at date – skulle du måske prøve at deltage i et dating-event? Se aktuelle events her.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand