Tip til vejen mod dine drømme i det nye år

Det er ved at være en uges tid siden, vi tog hul på både et nyt år og på et nyt årti. Forhåbentlig er du nu ved at være kommet dig over julestresset og eventuelle tømmermænd og kan begynde at omfavne begge dele. Til at hjælpe dig med at blive tændt på hvad du kunne gøre for at få en frisk start, tænkte jeg, jeg ville komme med lidt input til, hvordan du kan gøre vejen mod dine drømme til en behagelig rejse. Måske du har hørt om at manifestere – der hvor quantum physics bruges til at opnå, de ting vi drømmer om? Vi kommer lidt ind på det i denne artikel, men mest af alt kan du i denne tekst læse om, hvad du uden hokus pokus kan gøre for at skabe det liv, du drømmer om, gennem dit forhold til det, du godt kunne tænke dig.

Manifesting / indstilling


Om end jeg i artiklen Evolution fremfor nyhedsforsætter opfordrer til, at vi ikke sætter mål, men snarere møder os selv, der hvor vi er, når vi starter et nyt år; så er det stadig fint at forholde sig til, hvad man ønsker anderledes i sit liv. Når først vi har fundet ud af, hvordan vi gerne vil føle, kan vi begynde at fokusere på, hvad vi kan gøre for at skabe dette for os selv.

Hvis du er bekendt med manifestering, så ved du, at dette er en teknik, man kan bruge for at tiltrække det, man ønsker sig via tankens kraft. Helt konkret går det ud på, at vi, når vi tænker på det, vi ønsker os, og tror på, at det vil blive en realitet, så vil vi få hjælp af universet til at skabe denne virkelighed. Det kan lyde ret hokus pokus agtigt, men på den anden side giver det ret god mening, at vi ser flere muligheder, når vi er optimistiske, og ved hvad vi kigger efter. Modsat er det, hvis vi ikke tror på, at noget nok skal komme til os, og vi nærmest skal overbevises om, at det, vi drømmer om, er en mulighed. Husk derfor at møde verden og dig selv med tillid, så du kan overbevise dig selv om, at 2020 er året, hvor du får, alt det du ønsker dig. Jo stærkere tillid og jo mere du kan forestille dig, at din drøm allerede er virkelighed, desto lettere er det for dig at skabe det liv, du ønsker.

Handling / kærlige rutiner


Er du en anelse doven, vil det være tillokkende at tænke, at manifestering og tankens kraft er nok til at skabe den realitet, du ønsker dig. Men sådan er verden jo bare ikke helt. Når først du har den rette indstilling og kan se mulighederne, gælder det om at bakke dig selv op, så du begynder at foretage handlinger, der vil skabe ændringen i dit liv. De ting der former vores verden, er de ting, vi gør i vores dagligdag. Det er ikke de to ferier eller de forlængede weekender vi nogle enkelte gange i løbet af året tager på, som ændrer os og vores situation. I stedet er det de små ting, vi gør, for at skabe mere balance for os selv hver dag eller flere gange i løbet af ugen, der skaber en mærkbar forskel.

Så hvilke rutiner kan du implementere, som vil hjælpe dig til at føle mere af det, du ønsker dig? Hvis du ønsker dig mere kærlighed, hvordan kan du så skabe mere af det i dit liv og samtidigt øge dine chancer for at møde en skøn partner, på en måde der føles godt? Er det at komme afsted med en løbeklub nogle gange om ugen, eller at du laver en ugentlig date aften med dig selv, hvor du skaber kvalitetstid of forkælelse bare for dig? Eventuelt kunne du gøre det til en aften, hvor du med god energi er aktiv i forhold til online dating? Alternativt kunne du også sætte dig for at snakke kort med en fremmed hver dag. Om det er at spørge om hjælp i vinafdelingen i Brugsen, eller du siger hej til en kollega, du ikke kender, er helt underordnet. For pointen er, at du skaber god energi og glæde ved at være åben, mens du øger din sociale cirkel, øver dig i at snakke med nye mennesker og hæver chancerne for at få en kæreste, da det betyder, du møder flere mennesker. Er dit mål at føle dig sundere eller gladere, kan det være, du skal tage hul på nogle sundhedsrutiner eller skemalægge flere sociale arrangementer. Tag handling ved at lave rutiner hvor du er kærlig overfor dig selv og tro imod de følelser, du føler, du mangler.

Motivation og hvorfor


Det kan være svært at holde ilden i gang, når vi skaber nye tiltag for os selv. Alle begyndelser er som regel ikke uden udfordringer, og før eller siden er det let at blive demotiveret, frustreret eller give op. Tålmodighed en god egenskab, men når man mest af alt bare har lyst til at forfalde til sine gamle vaner, skal der ofte noget mere til; nemlig motivation. Måske handlingen eller den nye rutine, du har indført, er blevet kedelig, eller du mister modet, fordi du ikke ser ændringer hurtigt nok. Det er alt sammen menneskeligt, men det ville stadig være dumt at give op.

I stedet kan du gøre det, at du husker på, hvorfor det var, du lavede ændringen. Spørg dig selv hvad din nye indstilling og de nye handlinger giver dig, og hvad det er, du ultimativt er ved at skabe for dig selv. Tag et øjeblik for sig selv, og forestil dig hvordan det føles, når du har, det du ønsker dig. Skriv eventuelt svaret ned eller mind dig selv om følelsen gennem en sang og giv det så endnu en måned. Herefter kan du revidere igen. Det er helt fair at stoppe med noget, hvis ikke det giver mening for os, men det er dumt at stoppe, førend at vi har givet det en rigtig chance, blot fordi vi går kolde, inden rutinen er blevet til en naturlig vane og drømmen en realitet.

Støtte


Forandringer kan være svære at gennemføre, hvis ikke vi har andre mennesker i ryggen, der kan støtte os, når vi vakler. Om end de ting vi skaber i vores liv, er noget, vi selv må skabe, så er det alligevel godt at være omgivet af medmennesker, der vil os det godt. Hvis vi bliver ensomme, er det rart at ses med en ven. Bliver vi trætte eller demotiverede, er det godt at have en cheerleader, der kan løfte os op. Når noget er svært, er det rart at have et sted, hvor man ikke behøver lade som om, man er stærk. Kunne du finde på at overveje at bøje af og vende tilbage til dine gamle vaner, er det godt at have en livline, der kan give dig et los bagi. For at sikre sig denne støtte er det derfor en god idé enten at blive en del af et fællesskab med andre, der arbejder på at skabe lignende ændringer, eller at være åben overfor sin omgangskreds omkring de ting man arbejder på. Lad på denne måde din drøm guide og lede dig til nye oplevelser, du kan dele med andre!

Det kan være sårbart at bede om hjælp eller starte et nyt sted, men faktisk er det et tegn på styrke snarere end et svaghedstegn, når vi tør bede om støtte. Det viser, du står ved dig selv og tør bevæge dig ud på et område, hvor du endnu ikke er verdensmester. Vi skal alle starte et sted, og det ville da være fjollet at berøve sig selv sine drømme, ved at blive ved med at lytte til gamle undskyldninger og forestillede forhindringer i stedet for at skabe fornyelsen, vi ønsker, for os selv.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand