Boost din selvtillid med disse podcasts


For at fortsætte i evolutionens tema for januar, er der her lidt mere inspiration til at vokse og udvikle sig. Eftersom du er på Dating.dk, tænker jeg, at du er interesseret i kærlighed og i romantik. Det kunne eventuelt være godt for dig at lære lidt mere om forskellige temaer indenfor dette. På den måde kunne du nemlig øge dine chancer for at forføre og betage den næste person, du bliver glad for. Vi lever i en tid med masser af oplysninger, som er tilgængelige for os, når end vi vil have dem. Men oplysninger er ikke nødvendigvis det samme som visdom. Faktisk kan det være helt uoverskueligt, at sortere gennem informationer, der er væsentlige for én, for alt det andet ‘fyld’, der ikke er relevant. Derfor har jeg gjort lidt af arbejdet for dig. I denne artikel finder du nemlig anbefalinger af podcasts, som forhåbentlig vil uddanne og inspirere dig indenfor forskellige emner, så du bliver en endnu bedre udgave af dig selv, hvilket forhåbentligt vil hjælpe dig på vej i jagten efter den store kærlighed.


Selvtillid - Lewis Howes & Wilmer Valderrama


Det er enormt vigtigt at have selvtillid; ikke blot når det kommer til vores kærlighedsliv, men også i livet generelt. Når vi har tillid til os selv, betyder det, vi stoler på os selv og egne evner, hvilket øger vores chancer for at skabe succes, i det vi nu foretager os. Men selvtillid bevirker faktisk også, at vi ofte er hurtigere til at rejse os igen efter et ‘nederlag’, når noget ikke er gået vores vej.

Det kan være fedt at være single, men hvis man allermest ønsker sig en kæreste, kan det være svært at nyde sit singleliv og at tage rundt på diverse dates. Dels må man være optimistisk, men man er også nødt til at være lidt hårdfør, for der kunne jo komme et par afvisninger på vejen, før vi møder den rette. Her kommer selvtillid ind som et virkelig vigtigt element, for det er så vigtigt at huske, at man ikke er forkert som person, bare fordi man var den forkerte partner for et andet menneske, man godt kunne li’. Har du brug for lidt på selvtillids-kontoen, så lyt til denne podcast.

Kommunikation, Polaritet, intimitet - John Wineland


Dette er faktisk ikke en podcast, men en youtube-kanal. Og der er ikke bare én video, men mange videoer, jeg tænker, kunne være gode at lytte til / se. John Wineland er foredragsholder, lærer og gruppe facilitator. Han fokuserer på at coache mennesker til at have dybdegående livsoplevelser ved at leve med voldsomme åbne hjerter. Om end jeg er sikker på, det for mange vil lyde ret feminint at leve med et åbent hjerte, så er Johns fokus faktisk meget kraftigt på mænd. John uddanner nemlig nutidens mand til at være meget mere autentisk, vild og grounded i sig selv, samtidig med at han kan være en fantastisk elsker (ikke bare fysisk). Både mænd og kvinder kan lære masser af at lytte til hans visdom, og da hans videoer er i forskellige længder, man behøver ikke sætte en time af til at lytte til ham.

I alle relationer – dating som andre situationer – misforstår vi mange gange hinanden, hvilket så kommer til at stå i vejen for kærligheden. Gennem John Winelands videoer bliver du klogere på dit eget og det modsatte køn, så du ikke bare kan kommunikere bedre, men rent faktisk kan begynde at handle mere hensigtsmæssigt, så du bliver forstået i tråd med din hensigt. Altså gavner disse videoer dig ikke, bare når det kommer til dating, men også i dit liv generelt.

Lykke og at at være tilfreds – Mo Gawdat


En af de vigtigste ting, når det kommer til at være tiltrækkende, er, at man er glad i det liv, man lever. Når dette er tilfældet, er det nemlig mere attraktivt at blive en del af vores liv. At være glad og tilfreds i sit liv betyder også, at vi ofte er i en position, hvor en eventuel ny kæreste kun får æren af at berige éns liv, hvis personen tilfører noget dejligt. Har man det godt allerede uden en kæreste, sætter man nemlig sig selv op til at være personen, der vælger en partner, snarere end man er den person, der venter på at blive valgt. På denne måde er det altså lettere at blive mødt med respekt, og at sikre sig man finder en dejlig kæreste, der passer på og sætter pris på én.

På GoLoud. finder du en podcast, hvor Mo Gawdat, der er tidligere Chief Business Officer for Google X, snakker om at leve et lykkeligt liv, hvor man føler sig tilfreds. Mo har oplevet at leve i overflod med 16 fantastiske biler i sin garage, og alt hvad han ellers kunne ønske sig, uden at være lykkelig. Han har også oplevet at miste sin 16 årige søn under en rutineoperation, men til trods for dette kunnet holde fast i at være lykkelig. Hvis du oplever et lille dip i din januar motivation, er gået lidt kold i din single tilværelse, eller du bare har brug for lidt livsinspiration så giv denne podcast et lyt. Søg efter "S4, Ep4 How to Fail: Mo Gawdat" på goloudnow.com.

Seksualitet - Kim Anami


Er du blevet forladt af passionen? Så er denne podcast serie, garanteret det du har brug for – der er masser af guldkorn. Kim Anami er ret provokerende, måske lidt for meget for mange og desuden hamrende inspirerende og klog. Hendes mission i livet er at skyde mere passion ind i masser af menneskers liv og senge. Du finder alle hendes podcasts på kimanami.com.

For mange mennesker gælder det, at deres seksualitet let kan blive gemt lidt væk, når man er single – særligt hvis ikke man er til engangsforestillinger eller the ‘one (wo)man show. Det er en skam, da vores seksualitet bidrager til så mange gode ting i vores liv – ikke blot fysisk nydelse, men også kreativitet, glæde og andre positive oplevelser og følelser. I denne podcast serie kan du lære om virkelig mange ting, der påvirker og bidrager til en sund seksualitet og et sprudlende liv. Emnerne hun snakker om, er relevante både for singler og for folk i par. Kim er inspirerende og ved enormt mange ting, så når først man er kommet over, hvor bramfri hun er, er der masser af gode ting at hente ved at lytte til hende. Hun uddanner omkring seksualitet på en sjov måde, der er aldersinkluderende, og så afholder hun online saloner / kurser for både mænd, kvinder og par, så alle kan være med. Det skal lige siges, at jeg kun har lyttet til Kim’s podcasts og ikke selv har direkte erfaring med hendes kurser. Jeg har dog hørt gode ting om dem.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand