Din succes med at date starter med din datingprofil


Mangler du inspiration til, hvordan du får succes med onlinedating? Er du i tvivl om hvad din profil bør indeholde, for at få de rigtige matches? Kærlighedscoachen Dorte Ravn kommer med tips til, hvordan man kommer bedst i mål i forhold til onlinedating. Vi har fået lov til at forkæle vores datingbrugere med en rabatkode der giver 30% på Dortes bog Onlinedating, der dur, som er en guide til, hvordan du laver en datingprofil, der giver dig de rigtige match. Læs mere i artiklen, om bogen kunne være noget for dig.

Din succes med at date starter med din datingprofil


Når man bliver single, kan længslen efter en ny partner hurtigt melde sig. Det ”at høre til” er eksistentielt for os som mennesker. Vi er fra naturens side skabt til at være samhørige, i stedet for at være alene.
I dag er det mere normalt at oprette en datingprofil, end der er at lede efter en kæreste offline.

Online mødested


Jeg vil gerne have dig til at se en onlinedating, som et "online mødested". Når du begynder at date fysisk, har du et socialt engagement med et andet menneske. Mens I først er kærester, når I er involveret i hinandens liv.

Hvis du husker på dette, så undgår du at blive skuffet og ked af det, hvis I alligevel ikke ender med at blive kærester. Det at date betyder blot, at du får en mulighed for at lære et nyt menneske at kende.

Onlinedating er en vigtig kilde til at møde en kvalificeret partner. Men det er vigtigt, at du bruger tid på at lave dit forarbejde, før du opretter en datingprofil, så du ikke kommer til at famle rundt i blinde.

At date online kræver forberedelse


Hvis du vil have succes med at date, skal du starte med at forberede dig grundigt allerede inden, du opretter en datingprofil. Så bliver det efterfølgende så meget lettere at gå på date. Du undgår også at ende med at give op overfor både onlinedating og kærlighed.

At date online handler ikke bare om at skrive et par få linjer, tage en hurtig selfie og så håbe på, at du møder "den eneste ene" og derefter lever lykkeligt til dine dages ende.

At date online kræver forberedelse, så du ikke mister modet undervejs.

At date online er også et godt alternativ til det at date offline, fordi du på forhånd får nogle oplysninger om en person, som du skal bruge i din egen udvælgelsesproces.

Din datingprofil er dit personlige brand


At forberede dig på at lave en datingprofil betyder, at du skal blive bedre til at sælge dig selv.

Du er den vare, som du sætter til salg på en datingportal. Du skal derfor beskrive dig selv og det liv, man kan forvente at få, når man er kæreste med dig.

Udover at sætte dig selv til salg, så handler onlinedating også om at kigge på de øvrige varer. Men du skal undlade at falde i fælden med kun at fokusere på den vare, du selv har lyst til at købe, hvilket mangle singler ofte har en tendens til.

Dit ideelle kærlighedslivNår du opretter en datingprofil, gør du det for at finde en kæreste. Men du leder ikke efter "hvem som helst!" Du leder efter den person, der sammen med dig kan skabe grobund for det parforhold og liv, som, du drømmer om.

Og her er en særdeles vigtig brik i puslespillet at vide, hvordan din vision om det ideelle parforhold ser ud for netop dig.

For det er forskelligt fra person til person.

Du skal derfor bruge tid på at reflektere over, hvordan dit ideelle kærlighedsliv ser ud. Du skal også bruge tid på at reflektere over, hvem du selv er og hvad du ønsker at bidrage med i et parforhold?

En vision er det samme som et mål, du gerne vil opnå.

Mærk efter, hvad du vil bruge et parforhold til. Udover at det er dejligt at være to, hvordan ser dit ideelle parforhold så ud, hvis du kan få alt det, du længes efter?

Når du ved det, har du så meget lettere ved at navigere rundt blandt de øvrige singler på den datingportal, du har valgt. Ikke alle passer til dig! Men når du beskriver dig selv og det liv, man kan forvente at få, når man er kæreste med dig, så vil de personer, der længes efter det samme have lettere ved at få øje på dig.

Og det er dem, du skal bruge tid på at date og lære nærmere at kende.

• Når du opretter en datingprofil, leder du ikke kun efter en person at date.
• Du leder efter en person, der er kompatibel med dig.


Din profiltekstNår du skriver en profiltekst, så få den til at handle om, hvad vedkommende får, når man møder dig. Det handler ikke om at få så mange som muligt til at henvende sig til dig, men om at få de personer, der er kompatible med dig, til at få øje på dig. På den måde finder du lettere vej frem til den person, der leder efter netop sådan en person som dig.

Når en potentiel ny date læser din profiltekst, skal han/hun kunne genkende sig selv i det, du beskriver. På den måde får du langt større succes, når I mødes i virkeligheden.

Flyt dit fokus fra "hvem er du" til "hvem er jeg", når du skriver din profiltekst.

Dit profilfotoDit profilfoto udgør 50% af din datingprofil, mens profiltekst og profilnavn udgør resten. Vi lever i en visuel verden, så det er vigtigt med dine fotos.

Du skal se både foto og tekst som emballagen rundt om den vare, du forsøger at sælge: nemlig dig.

Brug kun nye og friske fotos! Vær autentisk og stå ved dig selv, som du er i dag. Sørg for at smile med både øjne og mund, det bedste du har lært.

Hvis du ikke føler dig glad indeni, så gør endelig noget ved dette, før du begiver dig ud i at oprette en datingprofil. Det, at få en ny kæreste, kan nemlig ikke i længden rette op på din manglende livsglæde. Du har ansvaret for at være glad. Det ansvar er alt for stort at lægge over på en potentiel ny kæreste.

Date med nysgerrighed


Mød op til en ny date med forventning om at lære et nyt menneske at kende. Nyd tiden og giv slip på behovet for at vide, hvorvidt vedkommende ender med at blive din sidste partner eller ej.

Første date må aldrig blive til et interview i forhold til, hvorvidt personen kan give dig det, du længes efter. Første date handler om nysgerrighed, glæde, latter og spænding - lidt lige som juleaften, da du var lille.

De vigtigste spørgsmål skal du faktisk stille til dig selv:

• Er det rart at være sammen med denne person?
• Har jeg lyst til at møde vedkommende igen?

Det er faktisk det eneste, første fysiske date møde handler om!

Og her er det en meget stor fordel for dig, at du kender dig selv og ved, hvad der er ideelt for dig. For så kan du meget lettere vælge til og fra i forhold til det, du leder efter. Du vil også have lettere ved ikke at tage det personligt, hvis du ender med at blive valgt fra.

Forberedelse er vejen til målet


Når du har brugt tid på at forberede dig, er vejen frem mod målet så meget lettere. Se hele datingprocessen som en stor læringsproces, hvor du ikke kun bliver klogere på dig selv, men også på andre mennesker. Husk at nyde processen, men også at leve dit eget liv, så længe processen varer.

Målstregen venter altid forude for den, der er villig til at gå vejen.

Ny bog, der hjælper dig med forberedelsesprocessen"Onlinedating, der dur - sådan laver du en datingprofil, der giver dig de rigtige match"

Bogen lærer dig at reflektere over, hvem du selv er, og hvad der er vigtigt for dig i et parforhold. Bogen giver dig opskriften på, hvordan du sorterer dem fra, der ikke passer ind i din vision om et godt kærlighedsliv og fremtiden. Du får også hjælp til forberedelsen af både profiltekst, fotos og profilnavn. Bogen er spækket med ting, der er vigtige for dig at have for øje, så du kommer bedst i mål. Med denne bog bliver du i stand til at tiltrække de profiler, der er de rigtige for dig for at kunne skabe det kærlighedsliv - og liv, du længes efter.

I stedet for at opgive dating, kærlighed og parforhold, så tro på, at det er muligt for dig. Giv dig selv tilladelse til at drømme stort om det, du gerne vil. Det allervigtigste du kan gøre, er at starte med at komme i kontakt med det, du drømmer om. På den måde bliver det ikke kun lettere for dig at finde vej, men også at finde frem til målstregen.

I anledning af Valentine's Day gæstede kærlighedscoachen Dorte Ravn podcasten hos Radio Energy med Nadia Malm og Amalie Szigethy som værter. Hør podcasten gratis her .


Artiklen er skrevet af kærlighedscoach Dorte Ravn - www.dorteravn.dk


Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand