Tre gode tips til at date i corona-tiden


Vi har lige siden Statsministerens pressemøde i midten af marts alle sammen levet i en meget speciel tid.
Hverdagen har været forandret for mange, og da den nærmede sig normalen en smule, måtte vi igen alle sammen ændre vaner for at gøre vores til at standse spredningen af coronavirus i Danmark.
Nu har den specielle tid varet i mere end et halvt år. Måske situationen også har påvirket dit kærlighedsliv og din mulighed for at udvikle nye relationer? Men datinglivet er ikke slut.

Det er nu, du skal i gang


Vi er kommet til den tid på året, hvor temperaturen falder, og dagene bliver kortere. Det betyder, vi i stigende grad søger indenfor, og det kan være rart at have en at bruge de mange hyggelige timer med. Men vores tendens til at søge indenfor kombineret med den underlige corona-tid kan gøre det endnu sværere at møde nye mennesker. Her er online dating en rigtig god måde at komme i gang med at date igen.

1. Lær hinanden grundigere at kende


Måske er du vant til blot at skrive et par få beskeder frem og tilbage, inden du inviterer din nye potentielle partner ud på en date. Derfor kan det måske føles svært, hvad du skal gøre nu, hvor man ikke ser så mange forskellige mennesker.

Det handler om at ændre udgangspunktet for samtalen. I stedet for at tænke i, at jeres samtale skal lede til et fysisk møde, så gå i stedet ind i samtalen med intentionen om blot at lære hinanden lidt bedre at kende. Tag dig tid til at stille gode spørgsmål og give gode svar. Så I kommer tættere på hinanden.

2. Videochat løs


Har du brug for et andet sprog end skrift til at udtrykke dig på over for din potentielle date, så kan videochat være en rigtig god måde at mødes virtuelt på. Videochat giver dig også mulighed for at få et indtryk af din dates udstråling, samtidig med du kan teste jeres kemi i en atmosfære, hvor du føler dig ekstra godt tilpas. Aftal et tidspunkt, der passer godt for jer begge og tænk over at afsætte god tid, så du har mulighed for at fordybe dig i samtalen, når videochatten er i gang. Er der noget, du særligt gerne vil lære om din date, kan det også være brugbart at forberede et par spørgsmål inden videochatten.

Da det både er muligt at videochatte via computer og mobil, kan I også aftale en date på jeres favoritsted uden for hjemmet og måske på den måde vise hinanden steder af særlig betydning for jer – uden at være der fysisk sammen.

3. Forbered daten sammen


Er I nået frem til, at I vil teste kemien af i virkeligheden, så gør noget ud af forberedelsen til daten. Hvorfor ikke planlægge den sammen, så I også virkelig kan glæde jer til den sammen. Måske I har lyst til at lave en speciel aktivitet, der betyder noget særligt for jer. Det kan være, den ene af jer har en speciel interesse, I gerne vil vise den anden. Få idéerne på bordet! Der er masser af gode aktiviteter, man kan lave sammen, samtidig med man holder god afstand.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand