Kom med til fest - vi fejrer Singles' Day

Onsdag den 11/11 er det Singles’ Day – dagen hvor alle singler skal hyldes og fejres.

Singles’ Day startede i Kina, som en endagsfejring af det at være single og dagen fejres ved at mødes med andre og være sammen, og giver anledning til at møde nye mennesker og andre singler.

Singlernes Valentinsdag


Flere lande har taget Singles’ Day til sig som en anledning til en forbrugsfest med bunkevis af tilbud, men hos Dating.dk ønsker vi at bringe Singles’ Day tilbage til dens oprindelse, og få dagen til endnu engang at fokusere på fejring af singler?– og ikke mindst kærligheden.?

På Dating.dk hylder vi singlerne hver eneste dag, men særligt på Singles’ Day den 11/11, gør vi noget helt ekstraordinært. Vi holder en stor online singlefest, som varer HELE dagen. Vi har noget helt eksklusivt på programmet, som vi endnu ikke vil løfte sløret for, men vi kan forsikre dig om, at du ikke bliver skuffet.

I løbet af dagen, tilbyder vi i samarbejde med kærlighedseksperter, helt nyt indhold på Dating.dk, som vil gøre dig klogere på dig selv og kærligheden, noget som vil gøre dig mere selvsikker i at tage kontakt til fremmede, og dermed øge chancerne for at få nye bekendtskaber og møde din nye (og måske sidste) kæreste.

Vidste du godt, at der er mere end 1,2 mio. singler i Danmark? Dagen bliver den perfekte anledning til at møde andre singler, og vi glæder os derfor til at fejre dagen med dig. Så sæt et STORT kryds i kalenderen den 11/11 - og hvis ikke du allerede har en profil, så opret dig nu og fuldend din profil til Singles’ Day.

Her får du lidt fif til at gøre din profil på Dating.dk mere attraktiv:


Billeder siger mere end tusinde ord!
Vælg et godt profilbillede, hvor man kan se hele dit ansigt. Det er en bonus, hvis det er et billede hvor du smiler og ser imødekommende ud.
Du kan med fordel også tilføje nogle billeder til dit album, der viser mere af, hvem du er som person.

Skriv en profiltekst der smager af mere
Gør dig umage med at skrive din profiltekst, så personen der besøger din profil, får et indtryk af, hvem du er. Men afslør ikke for meget, der skal også være lidt at snakke om på daten ;-)
Få lidt kant på din profiltekst. Tag nogle chancer og gør den unik. Fortæl hvad du er glad for at lave i din fritid, hvad du sætter pris på i livet og brug måske et citat, som har gjort indtryk på dig eller som beskriver dig.
Du kan også spørge en nær ven, hvordan han/hun vil beskrive dig bedst, og tilføje det til din profiltekst – eller, du kan få din nære ven, til at skrive hele din profiltekst.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand