Hvorfor ghoster han mig?

Når du bevæger dig ud på det online datingmarked, er det vigtigt, at du har øjnene åbne for, at ikke alle har de allerbedste intentioner. I den forbindelse er det godt at kende til begrebet ’ghosting’, som typisk er noget, kvinder bliver udsat for, men som også kan ske for mænd.
Ghosting kan skabe store udfordringer for en kvinde og nogle gange gøre livet besværligt, hvorfor det er vigtigt, at du tager dine forholdsregler og lærer lidt om, hvordan du tackler eventuel ghosting.

Hvad betyder ghosting?


Ghosting kommer af det engelske ord ’ghost’, som på danske betyder spøgelse. Ghosting handler således om, at nogen i din omgangskreds pludselige bliver ’usynlig’ og forsvinder.

Inden for onlinedatingens verden kan det vise sig som en pludselig forsvinden af en person, du har haft kontakt med, mødtes med eller måske endda datet.

Ghosting bliver desværre mere og mere udbredt, fordi det i den virtuelle verden er nemt som aldrig før at gøre sig selv usynlig og stoppe al kontakt fra den ene dag til den anden, hvilket eksempelvis kan vise sig i form af en blokering på sociale medier eller beskeder, der ikke bliver svaret på.

Hvorfor ghoster han mig?


Der kan være mange grunde til, at en person, du har mødt gennem onlinedating, pludselig ghoster dig. Typiske årsager er dog frygten for konfrontation eller manglen på lyst til at afslutte et forhold på en værdig måde.

Ved ghoste kan en person således undgå at forholde sig til dig, hvis vedkommende ikke længere er interesseret, hvilket af mange ses som den lette udvej sammenlignet med en direkte konfrontation, der vil såre dine følelser.

Sådan tackler du ghosting


Ghosting lyder måske som en mindre ting, men det kan faktisk få store konsekvenser for den, der bliver ghostet. Nogle mennesker reagere ikke på at blive ghostet og vælger bare at se den anden vej, men for andre ville denne form for kold afvisning sætte sig dybe spor og måske lede til et forringet selvværd.

Derfor skal ghosting tages seriøst, og hvis du selv er blevet udsat for ghosting, er det således vigtigt, at du ikke bare accepterer det, og lader det blive en del af din historie.

I stedet er det vigtigt, at du forstår, at ghosting er en fej måde at reagere på, og at det aldrig er din skyld, når en person, du har datet eller været i kontakt, pludselige vælger at ghoste dig.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand