5 tegn på, at han ikke er interesseret

Ville du ønske, du kunne læse tanker, når du ser en mand, der er umulig at aflæse? Her får du 5 tydelige tegn, der gør det lettere for dig at gennemskue, om han er interesseret eller ej.
Det der med at date er ikke altid lige nemt. Har han det mon på samme måde som dig? Har han travlt, eller er han bare ikke særlig interesseret? Er der overhovedet en fremtid mellem jer to?

Hvis du ser en mand, og du er i tvivl om, hvordan han har det med dig, skal du lytte til din mavefornemmelse. Men det kan være svært at mærke efter, hvis man synes, han er skøn og dejlig – og virkelig ønsker, at det går.

Synes du, det er svært at finde hoved og hale i jeres relation? Her får du 5 tydelige tegn på, at han måske slet ikke er interesseret.

1. Han svarer ikke på dine sms’er


“Glemmer” han ofte at svare dig, går der lang tid, før han svarer, og svarer han kort og lukket, bør dine alarmklokker gå i gang.

Det samme gælder, hvis du kun hører fra ham på skæve tidspunkter i lumre toner. Er han interesseret i dig, vil han skrive til dig hele dagen (og glæde sig til at høre fra dig!) og stille dig spørgsmål, fordi han er interesseret i at lære dig bedre at kende.

2. Han lukker i, hvis I taler om fremtiden


Bliver han meget vævende, når I taler om fremtiden? Og vil han måske helst slet ikke tale om den? Så er det et tegn på, at han ikke ser nogen fælles fremtid for jer.

Er han interesseret, vil du helt naturligt være en del af hans fremtidsplaner – om det så er at tale om en rejse, et arrangement eller andet, der peger frem i tiden.

3. Han har ikke tid til at se dig


Har han for travlt til at lave aftaler eller skrive med dig? Hvis en mand er forelsket, er det mere reglen end undtagelsen, at han med glæde vil rydde sin kalender for at se dig.

Hvis han gang på gang afviser at lave en aftale med dig, fordi han har for travlt, er det måske på tide at søge nye græsgange.

4. Han vil ikke møde dine venner eller familie


Melder han fra, når du inviterer ham til at møde din familie eller dine venner? Så tyder det på, at han gerne vil undgå at binde sig.

Det samme gælder, hvis han aldrig selv inviterer dig med til arrangementer og generelt undgår at præsentere dig for sine venner og familie.

5. Han rører dig ikke i offentligheden


Er han sød og kærlig derhjemme – men tager han hånden til sig, hvis du rækker ud efter den, når I er ude i offentligheden?

Hvis han generelt undgår kærtegn, kys og holden i hånd, når I er ude sammen, kan det være et tegn på, han ikke er lige så interesseret, som du måske er.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand