Hvordan går det kærligheden - efter 2 år med Corona?

Her i begyndelsen af 2022 er Covid-19 pandemien stadigvæk aktuel verden over. I 2 år har Corona-restriktioner fyldt meget, og nedlukninger, afstandskrav og forsamlingsforbud har gjort det svært for os at være sociale og mødes på normalvis. Derfor er ensomhed, afsavn og hudsult følelser som mange af os har kunne nikke genkendende til.

Af Dating.dk

På Dating.dk har vi da også oplevet en markant vækst i antallet af nye profiler og i aktiviteten blandt vores medlemmer. Måske bl.a. fordi man i lang tid, ikke har kunne mødes og date som normalt. Men hvordan er det så gået for alle dem, som har søgt kærligheden hos Danmarks største datingsite? Hvordan er deres syn på kærligheden her i begyndelsen af 2022? Det har vi spurgt dem om i en stor brugerundersøgelse, læs med her og få svarene.

Hvad leder de fleste efter?Når vi spørger vores medlemmer, hvad de håber at finde på Dating.dk, så svarer knap 90% at de håber på at finde en kæreste. Så selvom mulighederne for traditionel dating har været under pres de seneste 2 år, så har det ikke ændret på, at rigtig mange stadigvæk gerne vil finde en kæreste. Måske er behovet for tryghed og tosomhed endda blevet endnu tydeligere nu hvor mange af os har skulle være mere alene end vi plejer. Når vi har spurgt vores medlemmer, hvornår de mest savner at have en kæreste er top-3 svarene følgende: i hverdagen, i weekenderne og altid. Så noget tyder måske på at de lange perioder med nedlukninger, afstandskrav og forsamlingsforbud har mindet os om, at det kan være virkelig dejligt at have nogen af komme hjem til, og dele stort og småt med.

Så mange finder kærlighedenNu hvor langt størstedelen af vores medlemmer leder efter en kæreste, er det jo fantastisk at over 5 personer om dagen (ja du læste rigtigt, om dagen!) finder kærligheden på Dating.dk. Og det tal er endda kun baseret på dem, der rent faktisk fortæller os når de har fundet kærligheden. Vi elsker at få tilbagemeldinger fra vores medlemmer og høre lykkelige historier fra dem, som har mødt hinanden på Dating.dk. Ofte er vi endda så heldige, at vi får lov til at dele de gode historier med jer. Vi kalder dem for solstrålehistorier, og du kan læse dem HER.

Hvor mange tror på den eneste ene?At næsten 90% af singlerne på Dating.dk leder efter en kæreste er måske ikke så overraskende. For over 60% af vores medlemmer tror på ’den eneste ene’. Dertil håber over 75% på at 2022 bliver året hvor de finder kærligheden.
Når over 5 singler om dagen finder kærligheden på Dating.dk, er chancerne gode for at få indfriet det ønske. Det er skønt, at der stadig er håb og positive tanker ift. at finde kærligheden efter snart 2 år, hvor der har været svære betingelser for at mødes og date på normalvis. Hos Dating.dk ser vi frem mod et 2022 fyldt med kærlighed og spændende datingoplevelser.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand