Brugernes anbefaling: Date med hjertet

Vil du også have de bedste muligheder for at finde kærligheden? Så er online kurset "Date med hjertet" helt sikkert noget for dig. Hele 97% af kursisterne anbefaler kurset til familie og venner.

Af Freja

"Date med hjertet" er et online kursus, hvor sexolog og parterapeut Jakob Olrik lærer dig hvordan du får gode dates og hvordan du får en forelskelse til at udfolde sig og udvikle sig. Du kan tage kurset når det passer dig - og i et tempo, der passer dig.

Kurset er til dig, som ønsker meningsfulde dates og gerne vil skabe grundlag for et længerevarende forhold. I løbet af kurset vil du blive hjulpet med forskellige øvelser, læring og redskaber, så du lærer at date på en god, tryg og spændende måde. Du bliver også klogere på dig selv, dine behov og ønsker, så du får de bedste muligheder for at finde dit helt rigtige match.

Hvad går "Date med hjertet" ud på?


Du starter kurset med at tage en personlighedstest, hvor du bl.a. finder ud af hvilke mekanismer, der spiller ind ift. hvad eller hvem du tiltrækkes af. Du lærer også at forstå hvorfor du handler som du gør. Og så bliver du opmærksom på, hvordan du undgår de gængse faldgruber - så du i stedet kan finde frem til, hvad der er det helt rigtige for dig, når det kommer til kærlighed og dating.

Læringen og resultaterne fra kurset samles i en kursusrapport, hvor der er henvisninger til, hvordan du skal arbejde videre efter kurset, for at få succes med kærligheden.

Overvejer du "Date med hjertet? Når du vælger kurset, får du:
• Øjeblikkelig adgang til online kurset
• Adgang til kurset fra mobil, tablet og computer
• Adgang når du vil og hvor du vil
• 17 lektioner på i alt 11 timers varighed
• 18 videoer
• 34 opgaver og test
• 22 artikler
• En personlig kursusrapport og certifikat

Nysgerrig på flere online kurser? Læs mere om Jakob Olriks "Sex og kærlighedselementerne" eller "Orgasmens hemmeligheder" her.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand